3 Musketeers Birthday Cake 2 Bars 60.7 g
3 Musketeers Birthday Cake 2 Bars 60.7 g
  3 Musketeers Birthday Cake 2 Bars 60.7 g
  3 Musketeers Birthday Cake 2 Bars 60.7 g

  3 Musketeers Birthday Cake 2 Bars

  60.7 g
  Ikke på lager
  24,95 kr.
  Inkl. moms

  De er fyldt med vaniljenougat og har regnbuekrymmel udenpå en mælkechokoladeskal. Dette chokoladeguf har den samme, tilfredsstillende, bløde tekstur, som du allerede kender, men denne gang med et ekstra festligt islæt. Indeholder kunstige smagsstoffer. Du kan enten nyde denne chokolade, som den er eller putte den i dine yndlingsdesserter.

  Ingredienser
  MÆLKechokolade, sukker, chokolade, kakaosmør, skummetMÆLK, LAKTOSE, MÆLKefedt, SOJAlecithin [E322], majssirup, delvist hydrogeneret palmekerneolie, palmeolie, arabisk gummi [E414], salt, ÆGGEhvide, spirulina, vegetabilsk farve, curcumin (gurkemejefarve) [E100], kunstige aromastoffer, naturlige aromaer
  Allergener (indeholder)
  Mælk, Æg, Soja
  Allergener (kan indeholde)
  ​Jordnødder
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Canada
  Mærkninger
  Kosher
  Tema
  Fødselsdag
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1813 KJ / 433 Kcal. Protein: 3,3 g. Kulhydrat: 76,7 g. -heraf sukkerarter: 66,7 g. Fedt: 13,3 g. -heraf mættede fedtsyrer: 10 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,5 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken