3 Musketeers 2 To Go King Size 92 g
3 Musketeers 2 To Go King Size 92 g
3 Musketeers 2 To Go King Size 92 g
3 Musketeers 2 To Go King Size 92 g

3 Musketeers 2 To Go King Size

92 g
24,95 kr.

(271,20 kr. kg)

Inkl. moms

Leder du efter et tilfredsstillende chokolade-lækkeri? Led ikke mere med 3 MUSKETEERS chokoladebar. Hver 3 MUSKETEERS er lavet med et let, luftigt pisket chokolade-indre omgivet af tyk mælkechokolade. Uanset om de er pakket ud og nydt eller er blevet en del af din yndlings kageopskrift, er 3 MUSKETEERS altid absolut lækre. Denne 2-to.go 3 Musketeers Bar er en tilfredsstillende snack, som du kan nyde når som helst. Den er produceret af fyldig chokolade, cremet karamel og glat nougat for at opnå den søde, lækre snack. Denne 3 Musketeers chokoladebar kommer i to dele, så du kan spise den ene halvdel nu og gemme den anden del til senere

Ingredienser
MÆLKechokolade, sukker, chokolade, kakaosmør, skummetMÆLK, LAKTOSE, MÆLKefedt, SOJAlecithin [E322], majssirup, palmekerneolie, palmeolie, kakaopulver, salt, ÆGGEhvide, naturlige aromaer, kunstige aromastoffer
Allergener (indeholder)
Mælk, Soja, Æg
Allergener (kan indeholde)
​Jordnødder
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
USA
Mærkninger
Egnet for vegetarer
Tema
Fars dag
Smag
Chokolade
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1860 KJ / 444 Kcal. Protein: 1,9 g. Kulhydrat: 78 g. -heraf sukkerarter: 67 g. Fedt: 17 g. -heraf mættede fedtsyrer: 9,3 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,45 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

Sporbarhed:

Bedst før :

31-12-2019

Batchkode :

841CEELZ02

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.