Chipsposer

10 varer

Snoop Doggs yndlings chips er Frito's Honey BBQ Twist. Hvad er din favorit? Vi har Cheetos, Fritos, Herr's, Funyuns og mange flere. Vores udvalg af amerikanske chips indeholder nogle af USA's mest populære mærker. Hver pose er fyldt med meget mere smag, end hvad vi er vant til her i Danmark. Hvis du leder efter chips, der virkelig brager igennem...

Snoop Doggs yndlings chips er Frito's Honey BBQ Twist. Hvad er din favorit? Vi har Cheetos, Fritos, Herr's, Funyuns og mange flere. Vores udvalg af amerikanske chips indeholder nogle af USA's mest populære mærker. Hver pose er fyldt med meget mere smag, end hvad vi er vant til her i Danmark. Hvis du leder efter chips, der virkelig brager igennem med deres smag, er du kommet det rette sted. Prøv en pose allerede i dag!

Mindre
Mere
Viser 1 - 10 af 10 produkter

Sorter efter:

 • Andy Capp BBQ Fries 85 g Andy Capp BBQ Fries 85 g
  Available
  Andy Capp BBQ Fries
  85 g

  Andy Capps Fries ligner dine almindelige pommes fritter, men er sprøde som chips. Disse unikke alternativer til den almindelige chip er fyldt med et fantastisk brag af smags ved hvert knas. Tilgængelig med Cheddar, Hot Chili Cheese og den evig-populære Hot Fries. Endda også med 0 gram transfedtsyrer per portion.

  19,95 DKK
 • Andy Capp's Hot Fries 85 g
  Available
  Andy Capp's Hot Fries
  85 g

  ANDY CAPPs kartofler ligner den klassiske, franske, stegte, men har det samme, tilfredsstillende knas som en kartoffelchip. Et unikt alternativ til almindelige snacks. ANDY CAPPs Hot Fries er et hit til hverdagen samt ved festlige lejligheder.

  19,95 DKK
 • TGI Friday's Loaded Potato Skins 127.8 g
  Available
  TGI Friday's Loaded Potato Skins
  127.8 g

  TGI Fridays Potato Skins, Loaded Potato-smag er en chipsvariant, som er lavet af rigtige kartofler, så du kan opleve en tyk, knasende chip, som leverer læssevis af kartoffelsmag.

  29,95 DKK
 • Cheetos Paprika Chrupki Papryka 145 g
  Available
  Cheetos Paprika Chrupki Papryka
  145 g

  Cheetos Spirals med paprikasmag. Denne smag vil bide sig fast i dig... De er snoede, og har en fuldstændig skør smag. Denne paprikasmag kan du aldrig få nok af! Spiralformede snacks med paprikasmag. Egnede for vegetarer.

  24,95 DKK
 • Cheetos Green Onion Zielona Cebulka 145 g
  -50%
  Available
  Cheetos Green Onion Zielona Cebulka
  145 g

  CHEETOS Green Onion er lækre, knasende ringe lavet af majs, løg og urter. Ideel som en aperitif eller som en snack. En velsmagende, saltet snack formet som en ring. Den er lavet af majs med krydderier og løgsmag. Hver pakke indeholder 145 gram.

  12,48 DKK 24,95 DKK -50%
 • Cheetos Cheese Zolty Ser 165 g
  -50%
  Available
  Cheetos Cheese Zolty Ser
  165 g

  Cheetos Cheese Zolty Ser er snacks lavet af majsmel, med en virkelig ægte ostesmag. Den verdenskendte majssnack med en ostesmag, ingen kan modstå. I 2010 blev Cheetos kåret som det bedst sælgende mærke... Hver pakke indeholder 165 gram.

  12,48 DKK 24,95 DKK -50%
 • TGI Friday's Cheddar Cheese Jalapeno Poppers 99.4 g
  Available
  TGI Friday's Cheddar Cheese Jalapeno Poppers
  99.4 g

  En perfekt blanding af jalapeño-pebere, som er kombineret med cheddar-ostens lækre smag for at opnå en let og sprød snack. T.G.I Fridays Cheddar Cheese Jalapeño Poppers vil få dine smagsløg til at sitre af den stærke jalapeñosmag, som siger spar to i denne lette og sprøde snack.

  29,95 DKK
 • TGI Friday's Mac & Cheese Party Bites 92.3 g
  Available
  TGI Friday's Mac & Cheese Party Bites
  92.3 g

  TGI Fridays Party Bites med Mac & Cheese-smag bringer dig den ostesmag, du længes efter i denne lette, knasende snack. Efterlad blot rodet. Du kan bare medbringe disse og skynde dig ud at feste! Party Bites er bagte, ikke friturestegte, og indeholder kun 140 kalorier per portion.

  29,95 DKK
 • Bluebird Twisties 120 g
  Available
  Bluebird Twisties
  120 g

  Bluebird Twisties er en snack af puffede cornflakes, som er proppet med ostesmag. Denne pose med hele 120 g kan kurere selv den største snacktrang. Bluebird er stolte kiwier og de er stolte af deres Twisties. Twisties er en favorit til festen, hvor du kan sno dine smagsløg om den fantastiske smag og masser af hygge.

  29,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere