Wild West Hot & Spicy Beef Jerky 25 g

  Wild West Hot & Spicy Beef Jerky

  25 g
  Ikke på lager
  21,95 kr.
  Inkl. moms

  Hvad enten du er ude på opdagelse i bylivet, eller det store landlige landskab, så giver Wild West dig energien til at fortsætte din færd. Vores hjemmelavede laksejerky er fremstillet i Skotland, og der er brugt lokalfarmede, atlantiske laks, så den er fuld af al den udforskende ånd fra smagsfronten. Wild West har højt proteinindhold, lavt indhold af fedt, og er glutenfri, hvilket betyder, at du med god samvittighed kan nyde den når som helst på dagen. Den har også et lavere sukkerindhold end mange andre snacks. Vores Jerky vil holde dig mæt mellem måltiderne, og leveres i let-at-bringe-med pakninger, som du kan have med overalt. Hvis du træner meget, så kan du nyde godt af at vide, at Jerky har et højt indhold af protein, som hjælper musklerne med at restituere.

  Ingredienser
  oksekød, sukker, æblesaftkoncentrat, tomat, naturlige aromaer, melasse (sukkerrør), salt, tørret SOJAsauce, eddike, sort peber, abrikos, krydderier, tørret hvidløg, tørret løg, urter
  Allergener (indeholder)
  Soja
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  Indeholder iltpose (må ikke spises)
  Opbevaringsforskrift
  3 dages holdbarhed efter åbning, Ikke nødvendig at opbevare i køleskab
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Tilsætningsstoffer
  Ingen kunstige farvestoffer
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1372 KJ / 328 Kcal. Protein: 35,2 g. Kulhydrat: 29,7 g. -heraf sukkerarter: 24,5 g. Fedt: 7,2 g. -heraf mættede fedtsyrer: 2,9 g. Kostfibre: 1,7 g. Salt: 3,6 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken