Wild West Deli Chilli Lime Beef Jerky 25 g

Wild West Deli Chilli Lime Beef Jerky

25 g
24,95 kr.

(998,00 kr. kg)

Inkl. moms

Vores Wild West Deli Beef Jerky er både blød og velsmagende, idet der kun bruges den bedste slags oksespidsbryst, som så onhyggeligt bliver marineret og røget i lang tid over æbletræspåner. Den fine smag stammer fra marinaden, som udelukkende indeholder den slags ingredienser, som de fleste har i deres eget køkkenskab.

For det første kommer den bløde konsistens af, at vi bruger højkvalitets-oksespidsbryst, som så bliver marineret, og langtidsrøget over æbletræspåner. Nøglen til den fine smag er marinaden, som kun indeholder den slags ingredienser, som man normalt vil finde i sit eget køkkenskab.

Allergener (indeholder)
Soja
Advarsel
Indeholder iltpose (må ikke spises)
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt, Ikke nødvendig at opbevare i køleskab, 3 dages holdbarhed efter åbning
Oprindelsesland
Skotland
Smag
Chili, Lime
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

Sporbarhed:

Bedst før :

23-07-2019

Batchkode :

2301309751

iKiosk bruger cookies til at tilpasse indhold, annoncer og andre tjenester.