Wild West Beef Nuggets Original 25 g

  Wild West Beef Nuggets Original

  25 g
  Ikke på lager
  21,95 kr.
  Inkl. moms

  Wild West Beef Nuggets er stykker af røget oksekød, så perfekt krydret med specielt udvalgte krydderier og langsomt lufttørrede til perfektion. Der bruges 170g oksekød til at fremstille hver 100g af de fineste Beef Nuggets. Dette er grunden til Wild West Beef Nuggets kun indeholder 4% fedt og er den ideelle snack med højt proteinindhold.

  Ingredienser
  oksekød, salt, sukker, krydderier, mononatriumglutamat (MSG) [E621], natriumnitrit [E250], kaliumsorbat [E202], røgaroma
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  Indeholder iltpose (må ikke spises)
  Opbevaringsforskrift
  Efter åbning holde nedkølet og forbruge inden for 2 dage
  Oprindelsesland
  Storbritannien
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1213 KJ / 290 Kcal. Protein: 45 g. Kulhydrat: 10,2 g. -heraf sukkerarter: 10 g. Fedt: 3,4 g. -heraf mættede fedtsyrer: 1,2 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 4 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken