Wild West Beef Jerky Teriyaki 25 g Expand

Wild West Beef Jerky Teriyaki

Wild West Wild West

25 g

5060030541237

Ny

Hvad enten du er ude på opdagelse i bylivet, eller det store landlige landskab, så giver Wild West dig energien til at fortsætte din færd. Vores hjemmelavede laksejerky er fremstillet i Skotland, og der er brugt lokalfarmede, atlantiske laks, så den er fuld af al den udforskende ånd fra smagsfronten.

Flere detaljer

21,95 DKK

inkl. moms

878,00 DKK pr. kg

Ved at købe denne vare kan du samle op til 2 loyalitetspoint. Din indkøbskurv total 2 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 0,80 DKK.

Wild West har højt proteinindhold, lavt indhold af fedt, og er glutenfri, hvilket betyder, at du med god samvittighed kan nyde den når som helst på dagen. Den har også et lavere sukkerindhold end mange andre snacks. Vores Jerky vil holde dig mæt mellem måltiderne, og leveres i let-at-bringe-med pakninger, som du kan have med overalt. Hvis du træner meget, så kan du nyde godt af at vide, at Jerky har et højt indhold af protein, som hjælper musklerne med at restituere.

Allergener (indeholder)Soja
AdvarselIndeholder iltpose (må ikke spises)
OpbevaringsforskriftTørt og køligt, Ikke nødvendig at opbevare i køleskab, 3 dages holdbarhed efter åbning
OprindelseslandStorbritannien

Skriv en anmeldelse

Sporbarhed:

Batchnummer : 1901 309351 12:18:04

Mindst holdbar til : 16-07-2019

Varedeklaration

Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere