Tohato Spicy Potato Rings 56 g
Tohato Spicy Potato Rings 56 g
  Tohato Spicy Potato Rings 56 g
  Tohato Spicy Potato Rings 56 g

  Tohato Spicy Potato Rings

  56 g
  Ikke på lager
  23,95 kr.
  Inkl. moms

  Gør dig klar til noget seriøst krydderi i hver eneste bid af disse krydrede kartoffelsnacks. De er stegt til sprød og knasende perfektion, og de tynde ringe af kartoffel er krydret med krydderier, som er højner smagen af umami så som hvidløg, løg og kylling, ligesom de indeholder nok chilipeber til at få smagsløgene hos selv de mest rutinerede chilispisere til at rejse sig og lægge mærke til postyret.

  Ingredienser
  tørrede kartofler, vegetabilsk olie, sort peber, salt, hvidløgspulver, sukker, tor, autolyseret gærekstrakt, glukosesirup, vegetabilske og planteekstrakter, LAKTOSE, paprikaekstrakt [E160c], curcumin (gurkemejefarve) [E100], majsstivelse, glutaminsyre [E620], mononatriumglutamat (MSG) [E621], calciumcarbonat [E170], aromaer, krydderier, kunstige farvestoffer, HVEDEmel, SOJAbønneolie
  Allergener (indeholder)
  Mælk, Glute​n, Soja
  Allergener (kan indeholde)
  Æg, ​Jordnødder, Fisk, Krebsdyr
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Japan
  Smag
  Chili
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2263 KJ / 541 Kcal. Protein: 3,8 g. Kulhydrat: 58 g. -heraf sukkerarter: 56 g. Fedt: 32 g. -heraf mættede fedtsyrer: 12 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 1,8 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken