Snyders of Hanover Honey Mustard & Onion 125 g

  Snyders of Hanover Honey Mustard & Onion

  125 g
  Ikke på lager
  24,95 kr.
  Inkl. moms

  Generøse klumper af vores surdejs saltkringler, som er spækket med intense smagskombinationer...som fx den saftige honningsennep med løg.

  Ingredienser
  HVEDEmel, palmeolie, sukker, maltodextrin, tørret løg, salt, dextrose, valle, honning, aromaer, HVEDEstivelse, citronsyre [E330], SENNEP, eddike, gær, krydderier, urter, curcumin (gurkemejefarve) [E100], SOJAlecithin [E322], paprikaekstrakt [E160c], natriumhydrogencarbonat [E500]
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Mælk, Sennep, Soja
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for bløddyr, Fri for fisk, Fri for Lupin, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt, 3 dages holdbarhed efter åbning
  Oprindelsesland
  USA
  Smag
  Honning
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2059 KJ / 492 Kcal. Protein: 8,6 g. Kulhydrat: 60,6 g. -heraf sukkerarter: 9 g. Fedt: 23,3 g. -heraf mættede fedtsyrer: 10,7 g. Kostfibre: 2,6 g. Salt: 2,3 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken