Snyder's Of Hanover Salted Caramel Sweet & Salty 100 g

  Snyder's Of Hanover Salted Caramel Sweet & Salty

  100 g
  På lager
  24,95 kr.
  Inkl. moms

  Udgangspunktet er en århundrede år gammel familieopskrift og udelukkende de fineste ingredienser. Dernæst bliver saltkringlerne langtidsbagt til perfektion. Gavmilde klumper af surdejs-saltkringle spækket med den søde smag af smørkaramel og overdrysset med salt. Mundrette bidder, knasende saltkringlesnack. Den perfekte balance af sød og salt giver en uimodståelig snack. Produceret i jordnøddefrie omgivelser, hvilket gør dem sikre for nøddeallergikere!

  Ingredienser
  HVEDEmel, palmeolie, karamel, fruktose, sukker, salt, smør, MÆLK, annatobusken / bixin [E160b], skummetMÆLKspulver, aromaer, paprikaekstrakt [E160c], natriumhydrogencarbonat [E500]
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Mælk
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt, 3 dages holdbarhed efter åbning
  Oprindelsesland
  USA
  Smag
  Karamel
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2048 KJ / 490 Kcal. Protein: 6,4 g. Kulhydrat: 57,4 g. -heraf sukkerarter: 14,2 g. Fedt: 25,6 g. -heraf mættede fedtsyrer: 12,3 g. Kostfibre: 2,1 g. Salt: 1,7 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  Sporbarhed:

  Bedst før :

  08-01-2022

  Batchkode :

  HA 0108163 02:57:42

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken