Kød Snacks

5 varer

Beef Jerky har længe været en af USA's yndlinger. Beef Jerky produkt-elskere rejser langt og vidt for deres kød fix eller bruger timer på at skabe, marinere og krydre deres egen Beef Jerky derhjemme. Prøv vores udvalg af Jack Links Beef Jerky i dag, tilfængelig i et bredt sortiment af forskellige typer smag herunder hjemmelavet Small Batch eller...

Beef Jerky har længe været en af USA's yndlinger. Beef Jerky produkt-elskere rejser langt og vidt for deres kød fix eller bruger timer på at skabe, marinere og krydre deres egen Beef Jerky derhjemme. Prøv vores udvalg af Jack Links Beef Jerky i dag, tilfængelig i et bredt sortiment af forskellige typer smag herunder hjemmelavet Small Batch eller de populære Original, Peppered, Sweet & Hot and Teriyaki muligheder.

Mindre
Mere
Viser 1 - 5 af 5 produkter
 • Wild West Original Beef Jerky Wild West Original Beef Jerky
  Available
  Wild West Original Beef Jerky
  25 g

  Wild West påstår, at deres Original smag er det mest solgte mærke og smag i Storbritannien. Jeg kan se hvorfor! Det er svært at finde noget, der er galt med det, undtagen at du oftest vil ønske, der var mere, når du har nået bunden af pakken. 

  19,95 DKK
 • Jack Links Original Beef Jerky Jack Links Original Beef Jerky
  Available
  Jack Links Original Beef Jerky
  25 g

  Den originale Jack Link’s beef jerky med let, sød smag af røg. Velsmagende tørret oksekød. Proteinrig med kun 2,5% fedt, Jack Link's Beef Jerky er den perfekte snack til når du er på farten eller dyrker sport.

  24,95 DKK
 • Jack Links Peppered Jack Links Peppered
  Available
  Jack Links Peppered
  25 g

  Forkæl din vilde side med max smag: saltet, lækker, tørret kød er perfekt krydret med peber for at vække dine smagsløg og 11 gram protein til at tøjle din sult: forbliv mæt og fokuseret, fordi du vil ikke have, at sult går på strejse og distraherer dig under et møde. Genforseglelig pose for snack-på-farten. 

  24,95 DKK
 • Jack Links Sweet n Hot
  Available
  Jack Links Sweet n Hot
  25 g

  Den behageligt stærk Jack Link’s beef jerky med let sødme. Velsmagende tørret oksekød. Proteinrig med kun 3% fedt, Jack Link's Beef Jerky er den perfekte snack til når du er på farten eller dyrker sport.

  24,95 DKK
 • Jack Links Teriyaki
  Available
  Jack Links Teriyaki
  25 g

  Jack Links Beef Jerky er det fineste oksekød, krydret med spicy med frugtagtig asiatisk note. Produktet indeholder højt proteinindhold, er velsmagende og har lavt kulhydrat og fedtindhold

  24,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere