Kød Snacks

2 varer

Beef Jerky har længe været en af USA's yndlinger. Beef Jerky produkt-elskere rejser langt og vidt for deres kød fix eller bruger timer på at skabe, marinere og krydre deres egen Beef Jerky derhjemme. Prøv vores udvalg af Jack Links Beef Jerky i dag, tilfængelig i et bredt sortiment af forskellige typer smag herunder hjemmelavet Small Batch eller...

Beef Jerky har længe været en af USA's yndlinger. Beef Jerky produkt-elskere rejser langt og vidt for deres kød fix eller bruger timer på at skabe, marinere og krydre deres egen Beef Jerky derhjemme. Prøv vores udvalg af Jack Links Beef Jerky i dag, tilfængelig i et bredt sortiment af forskellige typer smag herunder hjemmelavet Small Batch eller de populære Original, Peppered, Sweet & Hot and Teriyaki muligheder.

Mindre
Mere
Viser 1 - 2 af 2 produkter
 • Wild West Original Beef Jerky Wild West Original Beef Jerky
  Available
  Wild West Original Beef Jerky
  25 g

  Wild West påstår, at deres Original smag er det mest solgte mærke og smag i Storbritannien. Jeg kan se hvorfor! Det er svært at finde noget, der er galt med det, undtagen at du oftest vil ønske, der var mere, når du har nået bunden af pakken. 

  19,95 DKK
 • BullOx Original Beef Biltong
  Available
  BullOx Original Beef Biltong
  25 g

  Lavet med en autentisk Syd Afrikansk opskrift og kryddermix fra oksens lårtunge. Rig på protein og samtidig sukkerfattig. Perfekt som snack for kødelskere på farten. Den velhængte og kødet snack! Førsteklasses oksestykker marineret i en unik blanding af krydderier, og derefter tørret og skåret.

  19,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere