Jack Links Original Beef Jerky 25 g
Jack Links Original Beef Jerky 25 g
  Jack Links Original Beef Jerky 25 g
  Jack Links Original Beef Jerky 25 g

  Jack Links Original Beef Jerky

  25 g
  Ikke på lager
  24,95 kr.
  Inkl. moms

  Den originale Jack Links beef jerky med let, sød smag af røg. Velsmagende tørret oksekød. Proteinrig og med kun 2,5 % fedt, er Jack Links Beef Jerky den perfekte snack til, når du er på farten eller dyrker sport.

  Ingredienser
  oksekød, sukker, tørret SOJAsauce, HVEDEmel, SOJAbønneolie, salt, maltodextrin, hydrolyseret majs protein, autolyseret gærekstrakt, krydderier, aromaer, nitrit kurere salt, natriumnitrit [E250], rosmarinekstrakt [E392], citronsyre [E330], røgaroma
  Allergener (indeholder)
  Glute​n, Soja
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Advarsel
  Indeholder iltpose (må ikke spises)
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt, Efter åbning holde nedkølet og forbruge inden for 2 dage
  Oprindelsesland
  Brasilien
  Mærkninger
  Halal
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1099 KJ / 260 Kcal. Protein: 42 g. Kulhydrat: 15 g. -heraf sukkerarter: 12 g. Fedt: 3,5 g. -heraf mættede fedtsyrer: 1,7 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 5,1 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken