Pringles Salt & Vinegar Expand

Pringles Salt & Vinegar

Pringles Pringles

200 g

Ny

Pringles Salt and Vinegar er en sand Britisk smagsoplevelse. Denne lækre smagskombination – en favorit hos briterne i flere generationer – leverer et brag og får dig til at komme efter mere. Disse lækkerbidder i stak har den klassiske Pringles knas og er ideel til at dele ud til fester eller på lange bilture. 

Flere detaljer

34,95 DKK

inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 3 loyalitetspoint. Din indkøbskurv total 3 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 1,20 DKK.

Dehydreret kartofler, vegetabilske olier (solsikke, majs), rismel, hvedestivelse, majsmel, salt og eddike krydderier (lactose {smør}, aromastoffer {bygmalteddike}, smagsforstærker {mononatriumglutamat}, syrer {citronsyre, æblesyre Syre}, gær ekstrakt), emulgator (E471), salt, farve (annatto).

Allergi: inderholder hvede, mælk og byg

NÆRINGSINDHOLDPr. 100 g
Energi2102 kJ
Fedt31 g
heraf mættet fedt3.4 g
Kulhydrat52 g
heraf sukkerarter3.6 g
Kostfibre2.6 g
Protein3.7 g
Salt2.3 g

Skriv en anmeldelse

Pringles Ranch

Smagen af Ranch – det begyndte som en dressing, blev populær som en dip, og overtog så snackverdenen i Pringles chips. Det er nok den højeste bedrift en smag kan opnå. Tillykke, Ranch. Du er nu en klassiker!

Sporbarhed:

Batchnummer :

Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere