Pringles Honey Mustard 158 g
Pringles Honey Mustard 158 g
  Pringles Honey Mustard 158 g
  Pringles Honey Mustard 158 g

  Pringles Honey Mustard

  1 Anmeldelser
  158 g
  Ikke på lager
  29,95 kr.
  Inkl. moms

  Sød og saltet er, hvad mennesker ønsker, så vi giver det til dem med chips, der ikke vælger side. Du vil have det hele? Pringles har styr på det - med både honning og sennep i en bøtte. Livet er godt!

  Ingredienser
  tørrede kartofler, vegetabilsk olie, majsolie, bomuldsfrøolie, SOJAbønneolie, solsikkeolie, majsmel, majsstivelse, rismel, maltodextrin, sukker, mono- og diglycerider af fedtsyrer [E471], salt, SENNEP, destilleret eddike, sennepsfrø, modificeret majsstivelse, mononatriumglutamat (MSG) [E621], natriumacetat [E262], tor, hvidløgspulver, honning, citronsyre [E330], mellemkædede triglycerider (MCT), naturlige aromaer, dinatriuminosinat [E631], dinatriumguanylat [E627], rosmarinekstrakt [E392], curcumin (gurkemejefarve) [E100], HVEDEstivelse
  Allergener (indeholder)
  Glute​n
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  1 Anmeldelser

  Smagte vildt godt!
  Jeg har aldrig smagt noget som helst med Honey Mustard smag men disse chips var helt vildt, jeg vil klart bestille dem igen. Anbefaler hvis du er en chips fan!
  d.

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken