Popcorn

2 varer

Popcorn er et af de mest undervurderede snacks her i Danmark. Du tænker sikkert, at popcorn kun er tilgængeligt i sødt og saltet. Det passer ikke! Popcorn er tilgængeligt i et kæmpe sortiment af smag og former, uanset om det er fyldt med cheesy cheddarost eller blandet med karamel og nødder. Vores popcorn udvalg vil med sikkerhed tilfredsstille ...

Popcorn er et af de mest undervurderede snacks her i Danmark. Du tænker sikkert, at popcorn kun er tilgængeligt i sødt og saltet. Det passer ikke! Popcorn er tilgængeligt i et kæmpe sortiment af smag og former, uanset om det er fyldt med cheesy cheddarost eller blandet med karamel og nødder. Vores popcorn udvalg vil med sikkerhed tilfredsstille enhver sød og salthungrende smagsløg. Prøv nogen i Danmark allerede i dag!

Mindre
Mere
Viser 1 - 2 af 2 produkter
 • Jiffy Pop Butter Popcorn
  -50%
  Available
  Jiffy Pop Butter Popcorn
  127 g

  Hvorfor vælge Jiffy Pop Popcorn? Jamen udover den lækre smørsmag, er den også praktisk! Den kommer med sin egen beholderpande, som du kan komme på komfuret og betragte, mens den vokser, idet kornene popper. Minutter senere har du en kæmpe skål lækre popcorn og er klar til at sidde ned og se en film. Kan eventuelt deles med andre. 

  14,98 DKK 29,95 DKK -50%
 • Cracker Jack Original Caramel Coated Popcorn & Peanuts Cracker Jack Original Caramel Coated Popcorn & Peanuts
  Available
  Cracker Jack Original Caramel Coated Popcorn & Peanuts
  81.5 g

  Cracker Jacks har været en favorit i USA i over 120 år, og de er nu tilgængelige i Danmark kun for dig! De er lækre kombinationer af karamelomgivne popcorn og peanuts. Det er hvad, man kalder en fedtfattig sød snack. 

  19,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere