Lay's Stax Salt & Vinegar 156 g

Lay's Stax Salt & Vinegar

156 g
1 Anmeldelser
Der er desværre ikke nok varer på lager
29,95 kr.

(191,99 kr. kg)

Inkl. moms

Få den skarpe smag af salt og eddike med Lays STAX Salt & Vinegar kartoffelchips, uanset hvorhen du går. Perfekt til når du vil sidde og slappe af. Lays STAX er den ultimative måde at genoplade på! Lays STAX Salt & Vinegar kartoffelchips giver dig den fulde smag og sprøde knas, der giver din travle dag en fantastisk smag

Allergener (indeholder)
Mælk, Soja
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
Mexico
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
1 Anmeldelser

kommer den snart tilbage ?
Jeg håber at denne vare snart kommer tilbage i jeres sortiment
d.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.