Jiffy Pop Butter Popcorn 127 g
Jiffy Pop Butter Popcorn 127 g
Jiffy Pop Butter Popcorn 127 g
  Jiffy Pop Butter Popcorn 127 g
  Jiffy Pop Butter Popcorn 127 g
  Jiffy Pop Butter Popcorn 127 g

  Jiffy Pop Butter Popcorn

  127 g
  Ikke på lager
  29,95 kr.
  Inkl. moms

  Hvorfor vælge Jiffy Pop Popcorn? Jamen ud over den lækre smørsmag, er den også praktisk! Den kommer med sin egen beholderpande, som du kan komme på komfuret og betragte, mens den vokser, idet kornene popper. Minutter senere har du en kæmpe skål lækre popcorn, og er klar til at sidde ned og se en film. Kan eventuelt deles med andre.

  Ingredienser
  majs, delvist hydrogeneret vegetabilsk olie, SOJAbønneolie, bomuldsfrøolie, salt, naturlige aromaer, kunstige farvestoffer, MÆLK
  Allergener (indeholder)
  Mælk
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Smag
  Popcorn
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 1723 KJ / 412 Kcal. Protein: 8,8 g. Kulhydrat: 55,9 g. -heraf sukkerarter: 0 g. Fedt: 20,6 g. -heraf mættede fedtsyrer: 4,4 g. Kostfibre: 8,8 g. Salt: 1,62 g.
  Ny vare
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken