Jiffy Pop Butter Popcorn 127 g
Jiffy Pop Butter Popcorn 127 g
Jiffy Pop Butter Popcorn 127 g
Jiffy Pop Butter Popcorn 127 g
Jiffy Pop Butter Popcorn 127 g
Jiffy Pop Butter Popcorn 127 g

Jiffy Pop Butter Popcorn

127 g
Der er desværre ikke nok varer på lager
29,95 kr.

(235,83 kr. kg)

Inkl. moms

Hvorfor vælge Jiffy Pop Popcorn? Jamen ud over den lækre smørsmag, er den også praktisk! Den kommer med sin egen beholderpande, som du kan komme på komfuret og betragte, mens den vokser, idet kornene popper. Minutter senere har du en kæmpe skål lækre popcorn, og er klar til at sidde ned og se en film. Kan eventuelt deles med andre.

Ingredienser
majs, delvist hydrogeneret vegetabilsk olie, SOJAbønneolie, bomuldsfrøolie, salt, naturlige aromaer, kunstige farvestoffer, MÆLK
Allergener (indeholder)
Mælk
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
USA
Smag
Popcorn
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1723 KJ / 412 Kcal. Protein: 8,8 g. Kulhydrat: 55,9 g. -heraf sukkerarter: 0 g. Fedt: 20,6 g. -heraf mættede fedtsyrer: 4,4 g. Kostfibre: 8,8 g. Salt: 1,62 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.