Herr's Tangy BBQ Popped Chips 24.8 g
Herr's Tangy BBQ Popped Chips 24.8 g
Herr's Tangy BBQ Popped Chips 24.8 g
Herr's Tangy BBQ Popped Chips 24.8 g

Herr's Tangy BBQ Popped Chips

24.8 g
Der er desværre ikke nok varer på lager
9,95 kr.

(401,21 kr. kg)

Inkl. moms

Luftig, let og fuld af smag. Herrs poppede chips har noget til alle! Disse smagfulde, puffede kartoffelchips er uden konserveringsmidler, og er MSG-fri, og de er også velegnede at spise for folk på en lav-kolesterol, lav-fedt, samt glutenfri diæt! Pakket med saftig, pikant barbecuesauce, så disse chips fra Herrs er helt sikkert værd at prøvesmage!

Allergener (indeholder)
Glute​n, Mælk, Soja
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
USA
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

iKiosk bruger cookies til at tilpasse indhold, annoncer og andre tjenester.