Herr's Stubb's Bar-B-Q Original 142.3 g

  Herr's Stubb's Bar-B-Q Original

  142.3 g
  Ikke på lager
  41,95 kr.
  Inkl. moms

  Dette produkt er glutenfrit. Herrs satte sig for at indfange den legendariske, røgede og saftige smag af ægte Texas BBQ, og vi gik direkte til kilden. Når vi taler om autentisk Texas BBQ-sauce har Stubbs bevist, at dette er den ægte vare. Kombinationen af vores sprøde kartoffelchips og den saftige smag af Stubbs originale BBQ-sauce gør det chipsene til en legendarisk snack-oplevelse.

  Ingredienser
  vegetabilsk olie, majs, bomuldsfrøolie, SOJAbønneolie, solsikkeolie, sukker, krydderier, tomatpulver, salt, maltodextrin, melasse (sukkerrør), paprikaekstrakt [E160c], hvidløg, tørret løg, eddike, citronsyre [E330], naturlige aromaer
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Næringsindhold pr. 100 g
  0
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken