Herr's Salsa Con Queso Dip 425 g

  Herr's Salsa Con Queso Dip

  425 g
  Ikke på lager
  49,95 kr.
  Inkl. moms

  Herr's Salsa Con Queso Dip er perfekt til at dyppe tortillachips i, og er en velsmagende blanding af cheddarost, jalapeno peber, grøn chili samt peberfrugt. Den som sagde, at man ikke kan garantere lykke, har tydeligvis aldrig smagt Herr's Con Queso Dip. Vi garanterer, at du vil elske hver eneste lille bid.

  Ingredienser
  vand, rapsolie, modificeret fødevarestivelse, majssirup faststoffer, jalapeno peberfrugter, røde paprika, salt, naturlige aromaer, ost, valleproteiner (MÆLK), sukker, glucono-d-lacton (Glucono-delta-lacton) [E575], trinatriumfosfat [E339], mono- og diacetyl vinsyreestere af mono- og diglycerider af fedtsyrer (datem) [E472e], autolyseret gærekstrakt, xanthangummi [E415], beta-apo-8'-caroteral [E160e], (beta)-carotener [E160a], johannesbrødkernemel [E410]
  Allergener (indeholder)
  Mælk
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Smag
  Ost, Chili
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 349 KJ / 83 Kcal. Protein: 0 g. Kulhydrat: 6,7 g. -heraf sukkerarter: 0 g. Fedt: 5 g. -heraf mættede fedtsyrer: 0 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 1,58 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken