Herr's Fire Roasted Sweet Corn 78 g

  Herr's Fire Roasted Sweet Corn

  78 g
  Ikke på lager
  19,95 kr.
  Inkl. moms

  Nyd dette lækre twist til de klassiske popcorn med Herrs Fire Roasted popcorn med smag af søde majs. Disse smagfulde popcorn er luftpoppede og ristet over åben ild, hvorefter krydderierne med smag af sød majs er tilføjet for at transportere dig til en grillfest, hvor du kan nyde smage af friske, søde majs. Tag smagen af sommeren med hjem, så du kan nyde den når som helst!

  Ingredienser
  majs, vegetabilsk olie, bomuldsfrøolie, palmeolie, smør, fløde, salt, annatobusken / bixin [E160b], maltodextrin, sukker, skummetMÆLK, kærneMÆLK, mononatriumcitrat [E331], krydderier, citronsyre [E330], naturlige aromaer, kunstige aromastoffer, mælkesyre [E270], curcumin (gurkemejefarve) [E100], tocopherolrig ekstrakt (vitamin E) [E306], beta-apo-8'-caroteral [E160e], autolyseret gærekstrakt
  Allergener (indeholder)
  Mælk
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2070 KJ / 495 Kcal. Protein: 7,1 g. Kulhydrat: 60,1 g. -heraf sukkerarter: 3,5 g. Fedt: 24,7 g. -heraf mættede fedtsyrer: 1,8 g. Kostfibre: 7,1 g. Salt: 2,47 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken