Herr's Baby Back Ribs 184.3 g

  Herr's Baby Back Ribs

  184.3 g
  Ikke på lager
  41,95 kr.
  Inkl. moms

  Tag en bid af denne unikke smagsoplevelse – Herrs Baby Back Ribs kartoffelchips. Herrs tager de fineste kartofler og koger dem i ren, vegetabilsk olie til de har fået den helt rigtige, gyldne og knasende sprødhed. Dernæst krydrer vi dem med den autentiske smag fra dine yndlings Baby Back-ribben. Det er svært at finde så lækker en smag uden for et bøfhus.

  Ingredienser
  vegetabilsk olie, majs, bomuldsfrøolie, SOJAbønneolie, solsikkeolie, sukker, salt, dextrose, tor, melasse (sukkerrør), tomatpulver, maltodextrin, krydderier, torula gær, citronsyre [E330], dinatriuminosinat [E631], dinatriumguanylat [E627], hvidløgspulver, paprikaekstrakt [E160c], naturlige aromaer, røgaroma
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Sojafri, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  USA
  Mærkninger
  Kosher
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2092 KJ / 500 Kcal. Protein: 7,1 g. Kulhydrat: 60,7 g. -heraf sukkerarter: 7,1 g. Fedt: 28,6 g. -heraf mættede fedtsyrer: 7,1 g. Kostfibre: 3,6 g. Salt: 3,04 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken