Frito Lay Doritos Ikinari Steak Wild Hamburg 75 g

  Frito Lay Doritos Ikinari Steak Wild Hamburg

  75 g
  Ikke på lager
  24,95 kr.
  Inkl. moms

  Hvorfor ikke lade en japansk mesterkok inden for bøf-genren opfinde en ny snacksmag? Vi synes, det var en fantastisk ide eftersom de producerede en saftig smag af hvidløgsbøf! Der er også massevis af andre, smagfulde krydderier, som også er tilstede indeni, hvilket giver dem en autentisk smag af grillet kød. De ligner Cheetos, de smager som Cheetos, og de er endda produceret af Frito Lay. Men disse er Doritos Ikinari Steak Wild Hamburg.

  Ingredienser
  majs, palmeolie, sukker, SOJAsaucepulver, tor, hydrolyseret majs protein, sort peber, salt, hvidløgspulver, dextrin [E1400], autolyseret gærekstrakt, aromaer, aminosyre, aspartam [E951], indeholder en phenylalaninkilde, karamel [E150a], forsuringsmiddel
  Allergener (indeholder)
  Soja
  Fri for allergi
  Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Mælkefri, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Nøddefri, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
  Opbevaringsforskrift
  Tørt og køligt
  Oprindelsesland
  Japan
  Næringsindhold pr. 100 g
  Energi: 2238 KJ / 535 Kcal. Protein: 5,9 g. Kulhydrat: 60 g. -heraf sukkerarter: 2,3 g. Fedt: 30 g. -heraf mættede fedtsyrer: 14 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 1,9 g.
  Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
  iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
  Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
  Ingen anmeldelser

  iKiosk anvender cookies på ikiosk.dk, for at tilpasse indhold, funktioner og annoncer og analysere trafikken