Rørchips

5 varer
Viser 1 - 5 af 5 produkter
 • Pringles Honning Sennep
  Available
  Pringles Honey Mustard
  158 g

  Sød og saltet er, hvad mennesker ønsker, så vi giver det til dem med chips, der ikke vælger side. Du vil have det hele? Pringles har styr på det – med både honning og sennep i en bøtte. Livet er godt!

  29,95 DKK
 • Pringles Ranch
  Available
  Pringles Ranch
  158 g

  Smagen af Ranch – det begyndte som en dressing, blev populær som en dip, og overtog så snackverdenen i Pringles chips. Det er nok den højeste bedrift en smag kan opnå. Tillykke, Ranch. Du er nu en klassiker!

  29,95 DKK
 • Pringles Jalapeno Pringles Jalapeno
  Available
  Pringles Jalapeno
  129 g

  Til de der nyder et godt kick på tungen, giver vi nu noget krydret for at begejstre deres bedste smagsløg. Vi vil ikke lyde som om, vi udfordrer dig, men har du ikke prøvet disse endnu? Why just eat ’em when you can fire breathe ’em?

  29,95 DKK
 • Pringles Mighty Margherita Pizza
  Available
  Pringles Loud Mighty Margherita Pizza
  146 g

  Nogle ting ændrer sig aldrig – for eksempel din kærlighed til pizza. Og nogle ting gør – som selve pizzaen. Nyd Pringles LOUD Mighty Margherita Pizza chips. Saltet ost og tomatsmag er lagt over denne sprøde tekstur, som vil få dig til at spørge efter mere efter hver slice, øhm, hver chip. 

  29,95 DKK
 • Lay's Stax Salt & Vinegar
  Available
  Lay's Stax Salt & Vinegar
  156 g

  Få den skarpe smag af salt og eddike med Lay's STAX Salt & Vinegar kartoffelchips, uanset hvor du går. Perfekt til når du vil sidde og slappe af. Lay's STAX er den ultimative måde at genoplade! Lay's STAX Salt & Vinegar kartoffelchips giver dig den fulde smag og sprøde knas, der giver din travle dag en fantastisk smag.

  29,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere