Rørchips

6 varer
Viser 1 - 6 af 6 produkter
 • Pringles Honning Sennep
  Available
  Pringles Honey Mustard
  158 g

  Sød og saltet er, hvad mennesker ønsker, så vi giver det til dem med chips, der ikke vælger side. Du vil have det hele? Pringles har styr på det – med både honning og sennep i en bøtte. Livet er godt!

  29,95 DKK
 • Pringles Ranch
  Available
  Pringles Ranch
  158 g

  Smagen af Ranch – det begyndte som en dressing, blev populær som en dip, og overtog så snackverdenen i Pringles chips. Det er nok den højeste bedrift en smag kan opnå. Tillykke, Ranch. Du er nu en klassiker!

  29,95 DKK
 • Pringles Jalapeno Pringles Jalapeno
  Available
  Pringles Jalapeno
  129 g

  Til de der nyder et godt kick på tungen, giver vi nu noget krydret for at begejstre deres bedste smagsløg. Vi vil ikke lyde som om, vi udfordrer dig, men har du ikke prøvet disse endnu? Why just eat ’em when you can fire breathe ’em?

  29,95 DKK
 • Lay's Stax Original
  Available
  Lay's Stax Original
  156 g

  I mere end 75 år har Frito Lay nydt at lave de bedste snacks på jorden med, hvad der startede som en simpel, landsdyrket ingrediens. Frito-Lay er kendt for sit brede udvalg af lækre snacks såsom Fritos, Cheetos, Toritos og Tostitos. Køb en pose i dag og prøv dem selv!

  24,95 DKK
 • Pringles LOUD Salsa Fiesta
  Available
  Pringles LOUD Salsa Fiesta
  154 g

  Du vil aldrig igen blive begloet for at dyppe din chip i salsaen to gange. Med disse nye, modne Pringles Loud chips vil du nyde lag af salsa ved hver mundfuld. Det er som at dyppe to gange uden at dyppe en eneste gang. 

  29,95 DKK
 • Pringles LOUD Super Cheesy Italian
  Available
  Pringles LOUD Super Cheesy Italian
  156 g

  Disse modige Pringles Loud chips er super cheesy. Og nej, ikke cheesy som en romantisk komedie, men som chips med lag af oste- og krydderismag og en sprød tekstur. De er så gode, at du næsten vil få lyst til at gribe dem og drage ud mod horisonten for at leve lykkeligt sammen for evigt (måske er de alligevel cheesy som en romantisk komedie). 

  29,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere