Rørchips

7 varer
Viser 1 - 7 af 7 produkter
 • Pringles Honning Sennep
  Available
  Pringles Honey Mustard
  158 g

  Sød og saltet er, hvad mennesker ønsker, så vi giver det til dem med chips, der ikke vælger side. Du vil have det hele? Pringles har styr på det – med både honning og sennep i en bøtte. Livet er godt!

  29,95 DKK
 • Pringles Ranch
  Available
  Pringles Ranch
  158 g

  Smagen af Ranch – det begyndte som en dressing, blev populær som en dip, og overtog så snackverdenen i Pringles chips. Det er nok den højeste bedrift en smag kan opnå. Tillykke, Ranch. Du er nu en klassiker!

  29,95 DKK
 • Pringles Jalapeno Pringles Jalapeno
  Available
  Pringles Jalapeno
  129 g

  Til de der nyder et godt kick på tungen, giver vi nu noget krydret for at begejstre deres bedste smagsløg. Vi vil ikke lyde som om, vi udfordrer dig, men har du ikke prøvet disse endnu? Why just eat ’em when you can fire breathe ’em?

  29,95 DKK
 • Pringles Xtra Screamin Dill Pickle
  Available
  Pringles Xtra Screamin Dill Pickle
  158 g

  Vi siger ikke skrigende, fordi vi tror, det er, hvad du vil gøre, når du smager disse chips. Vi siger skrigende, fordi dildsmagen, du får, er så stor og modig og freaking Xtra, at det bare skriger ”PICKLE”. Og ærlig talt, du bliver alligevel så rynket, at du vil have svært ved at sige en lyd. 

  29,95 DKK
 • Pringles Xtra Tangy Buffalo Wing
  Available
  Pringles Xtra Tangy Buffalo Wing
  158 g

  Pringles Xtreme Flavors er ikke for sarte typer. Saml modet til en bid, og du vil være hooked på denne aggressive smag, der ikke giver op. Forbrugere sagde, at de ønskede modigere smag og Pringles får dem til at sluge de ord med smag, der får tænderne til at løbe. En enkel bid vil slippe din Xtreme løs.

  29,95 DKK
 • Pringles LOUD Super Cheesy Italian
  Available
  Pringles LOUD Super Cheesy Italian
  156 g

  Disse modige Pringles Loud chips er super cheesy. Og nej, ikke cheesy som en romantisk komedie, men som chips med lag af oste- og krydderismag og en sprød tekstur. De er så gode, at du næsten vil få lyst til at gribe dem og drage ud mod horisonten for at leve lykkeligt sammen for evigt (måske er de alligevel cheesy som en romantisk komedie). 

  29,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere