Chips

14 varer

Der er ingen tvivl om, at du har set nogle af de mest lækre snacks og chips udstillet i enhver gode amerikanske film. Hvorfor ikke selv prøve nogle? Vi har Cheetos, Herr’s, Frito Lay, Stax, Pringles, Chex Mix og mange andre!

Viser 1 - 14 af 14 produkter
 • Pringles Honning Sennep
  Available
  Pringles Honey Mustard
  158 g

  Sød og saltet er, hvad mennesker ønsker, så vi giver det til dem med chips, der ikke vælger side. Du vil have det hele? Pringles har styr på det – med både honning og sennep i en bøtte. Livet er godt!

  29,95 DKK
 • Pringles Ranch
  Available
  Pringles Ranch
  158 g

  Smagen af Ranch – det begyndte som en dressing, blev populær som en dip, og overtog så snackverdenen i Pringles chips. Det er nok den højeste bedrift en smag kan opnå. Tillykke, Ranch. Du er nu en klassiker!

  29,95 DKK
 • Pringles Jalapeno Pringles Jalapeno
  Available
  Pringles Jalapeno
  129 g

  Til de der nyder et godt kick på tungen, giver vi nu noget krydret for at begejstre deres bedste smagsløg. Vi vil ikke lyde som om, vi udfordrer dig, men har du ikke prøvet disse endnu? Why just eat ’em when you can fire breathe ’em?

  29,95 DKK
 • Cheetos Twisted Flamin' Hot
  Available
  Cheetos Twisted Flamin' Hot
  30 g

  Skru op for varmen i din næste fest med en 30g pose Cheetos Twisted Flamin Hot. Alle elsker smagen og de med et indre barn glæder sig til de sprøde lækkerbiskner med en stærk og cheesy smag. Tilfredsstil dit crew af ballademagere med disse faretruende cheesy snacks, der er alt andet end kedelige. Del en skål af Cheetos FLAMIN Hot snacks med venner for at...

  6,95 DKK
 • Guinness Rich Beef Chilli Potato Chips
  Available
  Guinness Rich Beef Chilli Potato Chips
  40 g

  Friske jalapeno chilier og saftige bøfsmag indgydt med smagen af verdens mest ikoniske porter. Disse chips vil få dig til at komme tilbage efter hver portion. 

  9,95 DKK
 • Andy Capp BBQ Fries Andy Capp BBQ Fries
  Available
  Andy Capp BBQ Fries
  85 g

  Andy Capp's Fries ligner dine almindelige pommes fritter, men er sprøde som chips. Disse unikke alternativer til den almindelige chips er fyldt med en fantastisk smagsbrag ved hvert knas. Tilgængelig med Cheddar, Hot Chili Cheese og den evig-populære Hot Fries. Også endda med 0 gram transfedtsyrer per portion. 

  19,95 DKK
 • Andy Capp's Hot Fries
  Available
  Andy Capp's Hot Fries
  85 g

  ANDY CAPP's kartofler ligner den klassiske franske stege, men har den tilfredsstillende crunch af en kartoffelchip. Et unikt alternativ til almindelige snacks, ANDY CAPPs Hot Fries er et hit til hverdagen samt fester. 

  19,95 DKK
 • Blair's Death Rain Buffalo Wing Potato Chips
  Available
  Blairs Death Rain Buffalo Wing Potato Chips
  43 g

  Den brændende buffalo wingsmag, som du elsker, indbefatter Dødens knas! Death Rain chips der smager som krydret kylling. Nyd og Føl dig i Live med disse lækre chips. Smag din favorit fingermad i dine chips. Tilføj en smule skimmelost…og boooyah!!

  19,95 DKK
 • Blair's Death Rain Habanero Potato Chips
  Available
  Blairs Death Rain Habanero Potato Chips
  43 g

  Dem med behov for varme ved, at vores berømte sorte pose betyder perfekt krydret chip. Den drønende varme symfoni af habanero og naturlige røgssmag er blandet med det hardcore knas, som kun Blair kan levere. Tyg et par og Føl dig I Live med smagen og varmen, som du trænger til!! 

  19,95 DKK
 • Uncle Ray's Salt & Pepper Potato Chips
  -25%
  Available
  Uncle Ray's Salt & Pepper Potato Chips
  120 g

  Uncle Ray's Salt & Pepper Potato Chips er altid lavet friskt med naturens bedste! Fantastisk snackchips fyldt med smag. 

  22,46 DKK 29,95 DKK -25%
 • Pringles Mighty Margherita Pizza
  Available
  Pringles Loud Mighty Margherita Pizza
  146 g

  Nogle ting ændrer sig aldrig – for eksempel din kærlighed til pizza. Og nogle ting gør – som selve pizzaen. Nyd Pringles LOUD Mighty Margherita Pizza chips. Saltet ost og tomatsmag er lagt over denne sprøde tekstur, som vil få dig til at spørge efter mere efter hver slice, øhm, hver chip. 

  29,95 DKK
 • Lay's Stax Salt & Vinegar
  Available
  Lay's Stax Salt & Vinegar
  156 g

  Få den skarpe smag af salt og eddike med Lay's STAX Salt & Vinegar kartoffelchips, uanset hvor du går. Perfekt til når du vil sidde og slappe af. Lay's STAX er den ultimative måde at genoplade! Lay's STAX Salt & Vinegar kartoffelchips giver dig den fulde smag og sprøde knas, der giver din travle dag en fantastisk smag.

  29,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere