Cheez Its Original Big Bag 85 g

Cheez Its Original Big Bag

85 g
Der er desværre ikke nok varer på lager
19,95 kr.
Inkl. moms

Den eneste. Den vidunderlige. Den originale. Det er den ikoniske Cheez-It smag, du kender og elsker. En kvadratiske form, skarpe kanter og hul i midten – alt ved denne bagte snackkiks er noget for sig selv, især med ost.

Beriget hvedemel (hvedemel, niacin, reduceret jern, thiamin mononitrat [vitamin B1], riboflavin [b2 vitamin], folinsyre), vegetabilsk olie (sojabønne og palmeolie med antioxidant e319), ost fremstillet med skummetmælk (skummetmælk, valleprotein (fra mælk), ostekulturer, salt, enzymer, farve: Annattoekstrakt); indeholder 2% eller mindre af: salt, paprika, gær, farve: paprika oleoresin; emulgator (sojalecithin).

Allergi: indeholder mælk og soja.

Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

iKiosk bruger cookies til at tilpasse indhold, annoncer og andre tjenester.