Chips og snacks

33 varer

American Potato Chips, Corn Chips & Crisps America er velfortjent kendte for deres snacks og ikke mindst for deres kartoffel- og majschips. Udvalget af typer og smag er svimlende og vi stræber efter at bringe dig så mange, som vi kan! Vi har Cheetos, Pringles, Fritos, Buggles, Andy Capp, Blair’s … listen er stor … og i stadig vækst!

Viser 1 - 25 af 33 produkter
 • Pringles Xtra Screamin Dill Pickle
  Available
  Pringles Xtra Screamin Dill Pickle
  158 g

  Vi siger ikke skrigende, fordi vi tror, det er, hvad du vil gøre, når du smager disse chips. Vi siger skrigende, fordi dildsmagen, du får, er så stor og modig og freaking Xtra, at det bare skriger ”PICKLE”. Og ærlig talt, du bliver alligevel så rynket, at du vil have svært ved at sige en lyd. 

  34,95 DKK
 • Pringles Xtra Tangy Buffalo Wing
  Available
  Pringles Xtra Tangy Buffalo Wing
  158 g

  Pringles Xtreme Flavors er ikke for sarte typer. Saml modet til en bid, og du vil være hooked på denne aggressive smag, der ikke giver op. Forbrugere sagde, at de ønskede modigere smag og Pringles får dem til at sluge de ord med smag, der får tænderne til at løbe. En enkel bid vil slippe din Xtreme løs.

  34,95 DKK
 • Cheetos Twisted Flamin' Hot
  Available
  Cheetos Twisted Flamin' Hot
  30 g

  Skru op for varmen i din næste fest med en 30g pose Cheetos Twisted Flamin Hot. Alle elsker smagen og de med et indre barn glæder sig til de sprøde lækkerbiskner med en stærk og cheesy smag. Tilfredsstil dit crew af ballademagere med disse faretruende cheesy snacks, der er alt andet end kedelige. Del en skål af Cheetos FLAMIN Hot snacks med venner for at...

  6,95 DKK
 • Wild West Original Beef Jerky Wild West Original Beef Jerky
  Available
  Wild West Original Beef Jerky
  25 g

  Wild West påstår, at deres Original smag er det mest solgte mærke og smag i Storbritannien. Jeg kan se hvorfor! Det er svært at finde noget, der er galt med det, undtagen at du oftest vil ønske, der var mere, når du har nået bunden af pakken. 

  19,95 DKK
 • Cheez-It White Cheddar
  Available
  Cheez-It White Cheddar
  42 g

  Altid fantastisk. Altid en fanfavorit. Hemmeligheden bag denne lækre herlighed fra Cheez-It White Cheddar Crackers er faktisk ret enkel: de er lavet af 100% rigtig cheddar ost.

  14,95 DKK
 • Jack Links Original Beef Jerky Jack Links Original Beef Jerky
  Available
  Jack Links Original Beef Jerky
  25 g

  Den originale Jack Link’s beef jerky med let, sød smag af røg. Velsmagende tørret oksekød. Proteinrig med kun 2,5% fedt, Jack Link's Beef Jerky er den perfekte snack til når du er på farten eller dyrker sport.

  24,95 DKK
 • Jack Links Peppered Jack Links Peppered
  Available
  Jack Links Peppered
  25 g

  Forkæl din vilde side med max smag: saltet, lækker, tørret kød er perfekt krydret med peber for at vække dine smagsløg og 11 gram protein til at tøjle din sult: forbliv mæt og fokuseret, fordi du vil ikke have, at sult går på strejse og distraherer dig under et møde. Genforseglelig pose for snack-på-farten. 

  24,95 DKK
 • Jack Links Sweet n Hot
  Available
  Jack Links Sweet n Hot
  25 g

  Den behageligt stærk Jack Link’s beef jerky med let sødme. Velsmagende tørret oksekød. Proteinrig med kun 3% fedt, Jack Link's Beef Jerky er den perfekte snack til når du er på farten eller dyrker sport.

  24,95 DKK
 • Jack Links Teriyaki
  Available
  Jack Links Teriyaki
  25 g

  Jack Links Beef Jerky er det fineste oksekød, krydret med spicy med frugtagtig asiatisk note. Produktet indeholder højt proteinindhold, er velsmagende og har lavt kulhydrat og fedtindhold

  24,95 DKK
 • Guinness Hand Cooked Potato Chips
  Available
  Guinness Hand Cooked Potato Chips
  40 g

  Mødet mellem verdens mest berømte porter og verdens mest fine håndværker chips og en mission der går ud på at drive smagsløg ud imod nye ekstremer. Ved at kombinere deres ekspertise og dygtighed har Guinness og Burts Chips arbejdet på at skabe den ultimative snack i en pakke. Kvalitetskartofler tilberedt til perfektion før de blev krydret med en rig...

  9,95 DKK
 • Guinness Rich Beef Chilli Potato Chips
  Available
  Guinness Rich Beef Chilli Potato Chips
  40 g

  Friske jalapeno chilier og saftige bøfsmag indgydt med smagen af verdens mest ikoniske porter. Disse chips vil få dig til at komme tilbage efter hver portion. 

  9,95 DKK
 • Jiffy Pop Butter Popcorn
  Available
  Jiffy Pop Butter Popcorn
  127 g

  Hvorfor vælge Jiffy Pop Popcorn? Jamen udover den lækre smørsmag, er den også praktisk! Den kommer med sin egen beholderpande, som du kan komme på komfuret og betragte, mens den vokser, idet kornene popper. Minutter senere har du en kæmpe skål lækre popcorn og er klar til at sidde ned og se en film. Kan eventuelt deles med andre. 

  29,95 DKK
 • Orville Redenbacher's Cheddar Cheese
  Available
  Orville Redenbacher's Cheddar Cheese
  255 g

  ORVILLE REDENBACHER'S Cheddar Cheese Microwave Popcorn leverer dig den varme og ostede smag, som du trænger til under familie filmaftener. ORVILLE REDENBACHER har tilbragt mere end 40 år på at perfektionere popcorn. Hans rejse tog ham igennem en ydmyg opvækst i landlig Indiana til at blive et kendt mærke. Som resultat af dette har ORVILLE REDENBACHER...

  39,95 DKK
 • Orville Redenbacher's Pop-Up Bowl Butter
  Available
  Orville Redenbacher's Butter
  279.9 g

  Orville Redenbacher's Microwave Butter Popcorn er en gourmet popcorn lavet med Redenbacher's egen hybrid korn ”RedBow”. Det, du skal vide er, at det smager fantastisk og er klar på to og et halvt minut med medium styrke i mikroovnen. 

  39,95 DKK
 • Andy Capp's Hot Fries
  Available
  Andy Capp's Hot Fries
  85 g

  ANDY CAPP's kartofler ligner den klassiske franske stege, men har den tilfredsstillende crunch af en kartoffelchip. Et unikt alternativ til almindelige snacks, ANDY CAPPs Hot Fries er et hit til hverdagen samt fester. 

  19,95 DKK
 • Pringles Salt & Vinegar
  Available
  Pringles Salt & Vinegar
  200 g

  Pringles Salt and Vinegar er en sand Britisk smagsoplevelse. Denne lækre smagskombination – en favorit hos briterne i flere generationer – leverer et brag og får dig til at komme efter mere. Disse lækkerbidder i stak har den klassiske Pringles knas og er ideel til at dele ud til fester eller på lange bilture. 

  34,95 DKK
 • Blair's Death Rain Buffalo Wing Potato Chips
  Available
  Blairs Death Rain Buffalo Wing Potato Chips
  43 g

  Den brændende buffalo wingsmag, som du elsker, indbefatter Dødens knas! Death Rain chips der smager som krydret kylling. Nyd og Føl dig i Live med disse lækre chips. Smag din favorit fingermad i dine chips. Tilføj en smule skimmelost…og boooyah!!

  19,95 DKK
 • Uncle Ray's Salt & Pepper Potato Chips
  -50%
  Available
  Uncle Ray's Salt & Pepper Potato Chips
  120 g

  Uncle Ray's Salt & Pepper Potato Chips er altid lavet friskt med naturens bedste! Fantastisk snackchips fyldt med smag. 

  14,98 DKK 29,95 DKK -50%
 • Lay's Stax Salt & Vinegar
  Available
  Lay's Stax Salt & Vinegar
  156 g

  Få den skarpe smag af salt og eddike med Lay's STAX Salt & Vinegar kartoffelchips, uanset hvor du går. Perfekt til når du vil sidde og slappe af. Lay's STAX er den ultimative måde at genoplade! Lay's STAX Salt & Vinegar kartoffelchips giver dig den fulde smag og sprøde knas, der giver din travle dag en fantastisk smag.

  29,95 DKK
 • Herrs Salsa Con Queso With Real Cheese
  Available
  Herrs Salsa Con Queso With Real Cheese
  425 g

  Salsa Con Queso Dip er perfekt til at dyppe tortilla chips i og er en smagfuld blanding af cheddarost, jalapeno pebere, grøn chili og røde pebere. Dem der siger, at du ikke kan garantinere lykke, har tydeligvis aldrig prøvet Herrs Salsa Con Queso. Vi lover, at du vil elske hver mundfuld, bid og dyp. 

  49,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere