Chips og snacks

31 varer

American Potato Chips, Corn Chips & Crisps America er velfortjent kendte for deres snacks og ikke mindst for deres kartoffel- og majschips. Udvalget af typer og smag er svimlende og vi stræber efter at bringe dig så mange, som vi kan! Vi har Cheetos, Pringles, Fritos, Buggles, Andy Capp, Blair’s … listen er stor … og i stadig vækst!

Viser 1 - 25 af 31 produkter
 • Pringles Honning Sennep
  Available
  Pringles Honey Mustard
  158 g

  Sød og saltet er, hvad mennesker ønsker, så vi giver det til dem med chips, der ikke vælger side. Du vil have det hele? Pringles har styr på det – med både honning og sennep i en bøtte. Livet er godt!

  29,95 DKK
 • Wild West Original Beef Jerky Wild West Original Beef Jerky
  Available
  Wild West Original Beef Jerky
  25 g

  Wild West påstår, at deres Original smag er det mest solgte mærke og smag i Storbritannien. Jeg kan se hvorfor! Det er svært at finde noget, der er galt med det, undtagen at du oftest vil ønske, der var mere, når du har nået bunden af pakken. 

  19,95 DKK
 • BullOx Original Beef Biltong
  Available
  BullOx Original Beef Biltong
  25 g

  Lavet med en autentisk Syd Afrikansk opskrift og kryddermix fra oksens lårtunge. Rig på protein og samtidig sukkerfattig. Perfekt som snack for kødelskere på farten. Den velhængte og kødet snack! Førsteklasses oksestykker marineret i en unik blanding af krydderier, og derefter tørret og skåret.

  19,95 DKK
 • Cheez-It White Cheddar
  Available
  Cheez-It White Cheddar
  85 g

  Altid fantastisk. Altid en fanfavorit. Hemmeligheden bag denne lækre herlighed fra Cheez-It White Cheddar Crackers er faktisk ret enkel: de er lavet af 100% rigtig cheddar ost.

  14,95 DKK
 • Tostitos Salsa Con Queso
  -50%
  Available
  Tostitos Salsa Con Queso
  424 g

  Intet mere lækkert, tilfredsstillende og praktisk end Frito-Lay chips og dip! Uanset om det et til at underholde vennerne eller til når du slapper af derhjemme, er vores perfekte kombinationer af salsaer og lækre dips altid et hit. Bland dem som du lyster for at finde din egen perfekte kombination! 

  22,48 DKK 44,95 DKK -50%
 • Tostitos Habanero Salsa
  -50%
  Available
  Tostitos Habanero Salsa
  438 g

  Tostitos Chunky Habanero Salsa tilbyder nu en yderst  lækker dip til chips og en velsmagende tilsætning til burritos endda. Denne Tostitos salsa er perfekt  til spildag med venner eller filmnat med familien. 

  22,48 DKK 44,95 DKK -50%
 • Jack Links Peppered Jack Links Peppered
  Available
  Jack Links Peppered
  25 g

  Forkæl din vilde side med max smag: saltet, lækker, tørret kød er perfekt krydret med peber for at vække dine smagsløg og 11 gram protein til at tøjle din sult: forbliv mæt og fokuseret, fordi du vil ikke have, at sult går på strejse og distraherer dig under et møde. Genforseglelig pose for snack-på-farten. 

  24,95 DKK
 • Jiffy Pop Butter Popcorn
  -50%
  Available
  Jiffy Pop Butter Popcorn
  127 g

  Hvorfor vælge Jiffy Pop Popcorn? Jamen udover den lækre smørsmag, er den også praktisk! Den kommer med sin egen beholderpande, som du kan komme på komfuret og betragte, mens den vokser, idet kornene popper. Minutter senere har du en kæmpe skål lækre popcorn og er klar til at sidde ned og se en film. Kan eventuelt deles med andre. 

  14,98 DKK 29,95 DKK -50%
 • Cracker Jack Original Caramel Coated Popcorn & Peanuts Cracker Jack Original Caramel Coated Popcorn & Peanuts
  Available
  Cracker Jack Original Caramel Coated Popcorn & Peanuts
  81.5 g

  Cracker Jacks har været en favorit i USA i over 120 år, og de er nu tilgængelige i Danmark kun for dig! De er lækre kombinationer af karamelomgivne popcorn og peanuts. Det er hvad, man kalder en fedtfattig sød snack. 

  19,95 DKK
 • Fritos Jalapeno Cheddar Cheese Dip
  Available
  Fritos Jalapeno Cheddar Cheese Dip
  254 g

  Intet mere lækkert, tilfredsstillende og praktisk end Frito-Lay chips og dip. Uanset om det et til at underholde venner, nyde under en familie grillfest eller til når du slapper af derhjemme. Bland dem som du lyster for at finde din egen perfekte chip/dip kombination! 

  39,95 DKK
 • Fritos Mild Cheddar Cheese Dip
  Available
  Fritos Mild Cheddar Cheese Dip
  254 g

  Fritos Cheese Dip Mild Cheddar er en lækker dip til at snacke med chips, nachos og mere. De er milde mod dine smagsløg og er lige til at komme i mikroovnen. 

  39,95 DKK
 • Tostitos Tortilla Scoops
  -50%
  Available
  Tostitos Tortilla Scoops
  283 g

  TOSTITOS tortilla chips og dip er festens midtpunkt. Uanset om du er ved at se en kamp med vennerne eller ved at holde en kæmpe grillfest i haven er TOSTITOS must-have chips og dips til at pumpe liv i festen! 

  19,98 DKK 39,95 DKK -50%
 • Tostitos Hint Of Lime Tortilla
  -50%
  Available
  Tostitos Hint Of Lime Tortilla
  312 g

  TOSTITOS Hint of Lime Flavored Tortilla Chips er den originale tortilla chips, som du elsker med en skarp limesmag til at komplimentere alle dine yndlings dips. Dine smagsløg vil ikke kunne andet end at danse en skarp salsa, så begynd med at dyppe! 

  19,98 DKK 39,95 DKK -50%
 • Tostitos Crispy Rounds
  -50%
  Available
  Tostitos Crispy Rounds
  283 g

  TOSTITOS Crispy Rounds Tortilla Chips passer skålens form for at sikre, at al dyppen er fortæret. Med deres alsidighed og store knas vil disse runde skønheder fungere som fantastiske mini tostadas i din næste sammenkomst. Hæld en pose Tostitos Crispy Rounds Tortilla Chips i en skål med din favorit Tostitos salsa og server dem som nachos og se til, mens...

  19,98 DKK 39,95 DKK -50%
 • Pringles Salt & Vinegar
  Available
  Pringles Salt & Vinegar
  200 g

  Pringles Salt and Vinegar er en sand Britisk smagsoplevelse. Denne lækre smagskombination – en favorit hos briterne i flere generationer – leverer et brag og får dig til at komme efter mere. Disse lækkerbidder i stak har den klassiske Pringles knas og er ideel til at dele ud til fester eller på lange bilture. 

  34,95 DKK
 • Pringles LOUD Super Cheesy Italian
  Available
  Pringles LOUD Super Cheesy Italian
  156 g

  Disse modige Pringles Loud chips er super cheesy. Og nej, ikke cheesy som en romantisk komedie, men som chips med lag af oste- og krydderismag og en sprød tekstur. De er så gode, at du næsten vil få lyst til at gribe dem og drage ud mod horisonten for at leve lykkeligt sammen for evigt (måske er de alligevel cheesy som en romantisk komedie). 

  29,95 DKK
 • Blair's Death Rain Buffalo Wing Potato Chips
  Available
  Blairs Death Rain Buffalo Wing Potato Chips
  43 g

  Den brændende buffalo wingsmag, som du elsker, indbefatter Dødens knas! Death Rain chips der smager som krydret kylling. Nyd og Føl dig i Live med disse lækre chips. Smag din favorit fingermad i dine chips. Tilføj en smule skimmelost…og boooyah!!

  19,95 DKK
 • Blair's Death Rain Habanero Potato Chips
  Available
  Blairs Death Rain Habanero Potato Chips
  43 g

  Dem med behov for varme ved, at vores berømte sorte pose betyder perfekt krydret chip. Den drønende varme symfoni af habanero og naturlige røgssmag er blandet med det hardcore knas, som kun Blair kan levere. Tyg et par og Føl dig I Live med smagen og varmen, som du trænger til!! 

  19,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere