Chips og snacks

48 varer

American Potato Chips, Corn Chips & Crisps America er velfortjent kendte for deres snacks og ikke mindst for deres kartoffel- og majschips. Udvalget af typer og smag er svimlende og vi stræber efter at bringe dig så mange, som vi kan! Vi har Cheetos, Pringles, Fritos, Buggles, Andy Capp, Blair’s … listen er stor … og i stadig vækst!

Viser 1 - 25 af 48 produkter
 • Pringles Honning Sennep
  Available
  Pringles Honey Mustard
  158 g

  Sød og saltet er, hvad mennesker ønsker, så vi giver det til dem med chips, der ikke vælger side. Du vil have det hele? Pringles har styr på det – med både honning og sennep i en bøtte. Livet er godt!

  29,95 DKK
 • Pringles Ranch
  Available
  Pringles Ranch
  158 g

  Smagen af Ranch – det begyndte som en dressing, blev populær som en dip, og overtog så snackverdenen i Pringles chips. Det er nok den højeste bedrift en smag kan opnå. Tillykke, Ranch. Du er nu en klassiker!

  29,95 DKK
 • Pringles Jalapeno Pringles Jalapeno
  Available
  Pringles Jalapeno
  129 g

  Til de der nyder et godt kick på tungen, giver vi nu noget krydret for at begejstre deres bedste smagsløg. Vi vil ikke lyde som om, vi udfordrer dig, men har du ikke prøvet disse endnu? Why just eat ’em when you can fire breathe ’em?

  29,95 DKK
 • Pringles Chile con Queso
  Available
  Pringles Chile con Queso
  158 g

  Det gav rigtig meget mening for os - at komme hele den mexicansk-inspirerede oplevelse i en chip. Du vil slippe for rodet. Uno, dos, tres … øjeblikkelig smagsoplevelse fra Mexico.

  29,95 DKK
 • Pringles Loaded Baked Potato
  Available
  Pringles Loaded Baked Potato
  158 g

  Livet er for kort til at lave noget ”unloaded”. Så vi samlede så mange smag, at du skulle tro, disse chips kom fra en fin restaurant. Snart vil du spørge, “Pringles Loaded Baked Potato, hvor har i været hele mit liv?” Lige her på butikshylderne, min ven. Vi har været her hele tiden. 

  29,95 DKK
 • Pringles Cheddar Cheese Pringles Cheddar Cheese
  Available
  Pringles Cheddar Cheese
  158 g

  Vi brugte ikke bare en hvilken som helst ostesmag i disse chips. Vi valgte cheddar – kongen af osteverdenen. Så du kunne endda sige, at det er en royal smag. Den er så kongelig god, at du ikke vil ønske at nævne den til dine laktose-intolerante venner. 

  29,95 DKK
 • Lay's Stax All-American Cheeseburger
  Available
  Lay's Stax All-American Cheeseburger
  156 g

  I mere end 75 år har Frito Lay nydt at lave de bedste snacks på jorden med, hvad der startede som en simpel, landsdyrket ingrediens. Frito-Lay er kendt for sit brede udvalg af lækre snacks såsom Fritos, Cheetos, Toritos og Tostitos. Køb en pose i dag og prøv dem selv!

  24,95 DKK
 • Cheetos Twisted Flamin' Hot
  Available
  Cheetos Twisted Flamin' Hot
  30 g

  Skru op for varmen i din næste fest med en 30g pose Cheetos Twisted Flamin Hot. Alle elsker smagen og de med et indre barn glæder sig til de sprøde lækkerbiskner med en stærk og cheesy smag. Tilfredsstil dit crew af ballademagere med disse faretruende cheesy snacks, der er alt andet end kedelige. Del en skål af Cheetos FLAMIN Hot snacks med venner for at...

  6,95 DKK
 • Wild West Original Beef Jerky Wild West Original Beef Jerky
  Available
  Wild West Original Beef Jerky
  25 g

  Wild West påstår, at deres Original smag er det mest solgte mærke og smag i Storbritannien. Jeg kan se hvorfor! Det er svært at finde noget, der er galt med det, undtagen at du oftest vil ønske, der var mere, når du har nået bunden af pakken. 

  19,95 DKK
 • BullOx Original Beef Biltong
  Available
  BullOx Original Beef Biltong
  25 g

  Lavet med en autentisk Syd Afrikansk opskrift og kryddermix fra oksens lårtunge. Rig på protein og samtidig sukkerfattig. Perfekt som snack for kødelskere på farten. Den velhængte og kødet snack! Førsteklasses oksestykker marineret i en unik blanding af krydderier, og derefter tørret og skåret.

  19,95 DKK
 • Pringles Memphis BBQ
  Available
  Pringles Memphis BBQ
  158 g

  Mange suveræne ting kommer fra Memphis, men barbecue har for alvor givet Memphis et navn. Vores Memphis BBQ fanger Elvis’ – Kongen af Rock & Roll – fantastiskhed, Blues’ genrens humør og tilfredsstillelsen af at læse en Southern Gothic novelle i én storslået chip. 

  29,95 DKK
 • Cheez-It
  Available
  Cheez-It
  42g

  Den eneste. Den vidunderlige. Den originale. Det er den ikoniske Cheez-It smag, du kender og elsker. En kvadratiske form, skarpe kanter og hul i midten – alt ved denne bagte snackkiks er noget for sig selv, især med ost.

  9,95 DKK
 • Cheez-It White Cheddar
  Available
  Cheez-It White Cheddar
  85 g

  Altid fantastisk. Altid en fanfavorit. Hemmeligheden bag denne lækre herlighed fra Cheez-It White Cheddar Crackers er faktisk ret enkel: de er lavet af 100% rigtig cheddar ost.

  14,95 DKK
 • Cheetos Crunchy Flamin Hot King Size Cheetos Crunchy Flamin Hot King Size
  Available
  Cheetos Crunchy Flamin Hot King Size
  99.2 g

  Flammende varm, sprød Cheetos i en stor pose! Yes, det er den brændende smag, du elsker så meget i en stor 99g king size pose, du kan tage med dig på rejser eller nyde derhjemme. Valget er dit. Få dig en pose allerede i dag! 

  19,95 DKK
 • Tostitos Habanero Salsa
  Available
  Tostitos Habanero Salsa
  438 g

  Tostitos Chunky Habanero Salsa tilbyder nu en yderst  lækker dip til chips og en velsmagende tilsætning til burritos endda. Denne Tostitos salsa er perfekt  til spildag med venner eller filmnat med familien. 

  44,95 DKK
 • Pringles Cheeseburger
  Available
  Pringles Cheeseburger
  158 g

  Alt det du elsker ved cheeseburgere blot uden alle servietterne. Seriøst, det hele er der – den komplette burgeroplevelse i en Pringles chip. Hvordan gjorde vi det? Vi sladrer ikke! Mest fordi vores munde er fulde af at gumle på disse fantastiske chips.

  29,95 DKK
 • Guinness Rich Beef Chilli Potato Chips
  Available
  Guinness Rich Beef Chilli Potato Chips
  40 g

  Friske jalapeno chilier og saftige bøfsmag indgydt med smagen af verdens mest ikoniske porter. Disse chips vil få dig til at komme tilbage efter hver portion. 

  9,95 DKK
 • Snyders Jalapeno Pretzel Pieces
  Available
  Snyders Jalapeno Pretzel Pieces
  125 g

  Gavmilde stykker af vores hårde surdejs-saltkringler fyldt med en intens smagskombination... som vores Jalapeño Pretzel Pieces med smag so autentisk, at man skulle tro, de lige var plukket fra planten. 

  21,95 DKK
 • Herr's Jalapeno Poppers Cheese Curls
  Available
  Herr's Jalapeno Poppers Cheese Curls
  28.4 g

  Tag et bid af vores lækre chips med jalapenos smag og bliv belønnet. For bag den store cheddar ostesmag, ligger en pikant knivspids jalapeno peber, der kommer med lettere styrke! 

  9,95 DKK
 • Cheez Its Original Big Bag
  Available
  Cheez Its Original Big Bag
  85 g

  Den eneste. Den vidunderlige. Den originale. Det er den ikoniske Cheez-It smag, du kender og elsker. En kvadratiske form, skarpe kanter og hul i midten – alt ved denne bagte snackkiks er noget for sig selv, især med ost.

  19,95 DKK
 • Andy Capp BBQ Fries Andy Capp BBQ Fries
  Available
  Andy Capp BBQ Fries
  85 g

  Andy Capp's Fries ligner dine almindelige pommes fritter, men er sprøde som chips. Disse unikke alternativer til den almindelige chips er fyldt med en fantastisk smagsbrag ved hvert knas. Tilgængelig med Cheddar, Hot Chili Cheese og den evig-populære Hot Fries. Også endda med 0 gram transfedtsyrer per portion. 

  19,95 DKK
 • TGI Fridays Cheddar Cheese Jalapeno Poppers
  Available
  TGI Fridays Cheddar Cheese Jalapeno Poppers
  35.5 g

  T.G.I Friday's Cheddar Cheese Jalapeño Poppers vil begejstre dine smagsløg med en omgang sparkende jalapeño cheddarsmag i en let og sprød snack. En perfekt blanding af jalapeño kombineret med lækker cheddar for en let og sprød snack. 

  9,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • TGI Fridays Extreme Heat Crunchy Fries
  Available
  TGI Fridays Extreme Heat Crunchy Fries
  42.6 g

  Vi navngav disse Extreme af en grund! Oplev den brændende følelse i disse flammende røde, stærke snacks med en uimodståelig knas. 

  9,95 DKK
 • Andy Capp Cheddar Fries
  Available
  Andy Capp Cheddar Fries
  85 g

  ANDY CAPP's pomfritter ligner klassiske pomfritter, men har en kartoffelchips’ tilfredsstillende knas. ANDY CAPP’s Cheddar Fries er en unik alternativ til den almindelige snack, der indeholder en kraftig smagsbrag ved hvert bid. Her er en kæmpe pose majs og kartoffelchips med cheddarsmag. Og de er fuldstændig lækre! Bestil en pose eller to med det samme,...

  19,95 DKK
 • Funyuns Flamin Hot Onion Rings
  Available
  Funyuns Flamin Hot Onion Rings
  21.2 g

  Hvis du kan klare styrken, er de fantastiske til picnics, fester og frokoster. Kan din mund klare den flammende smagsoplevelse, der løber om hjørner med andre snacks? Der er kun én måde at finde ud af det på. Prøv en pose Funyuns Flamin' Hot Onion Flavored Rings!

  9,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere