Børneslik

Hos iKiosk har vi det største sortiment inden for Amerikansk og engelsk børneslik såsom spray, candyfloss, tyggegummi, slikkepinde, slik med legetøj og meget andet.

Aktive filtre

Fettuccine Gummi Soda 50 g Fettuccine Gummi Soda 50 g 2
Tilgængelig
24,95 kr.
Slikket er formet som fettuccinepasta – fladt og tyndt, men lige så blødt som en sky af slik! Den søde vingummi og det sure pulver ovenpå gør det til en perfekt kombination! Denne vingummi med sodasmag er dækket med sukker og syrligt pulver, som får den til at knase, når du tygger på den. Genlukkelig pose, som holder dem friske.
Fettuccine Gummi Cola 50 g Fettuccine Gummi Cola 50 g 2
Tilgængelig
24,95 kr.
Slikket er formet som fettuccinepasta – fladt og tyndt, men lige så blødt som en sky af slik! Den søde vingummi og det sure pulver ovenpå gør det til en perfekt kombination! Denne vingummi med colasmag er dækket med sukker og syrligt pulver, som får den til at knase, når du tygger på den. Genlukkelig pose, som holder dem friske.
Banoffee Pie Rock Sticks 29 g
Tilgængelig
4,95 kr.
Individuelt indpakkede bolchestænger med Banoffee-smag. De er ca. 180mm lange.
Fizzy Cola Rock Stick 29 g
Tilgængelig
4,95 kr.
Fizzy Cola Sticks er bolchestænger, som er fyldt med brusende colasmag. Individuelt indpakkede. Lækre bolchestænger med colasmag, som får mundvandet til at løbe. Disse er perfekte til sommerferien!
Razzles Hearts 56 g Razzles Hearts 56 g 2
Tilgængelig
Slik

Razzles Hearts

56 g
14,95 kr.
Æsken med hjerterne fra Razzles indeholder retroslikket, vi kender og elsker men bare formet som hjerter. Hjerteformerne gør dette valentinsdags guf ekstra festligt, og smagsvarianterne er: Hindbær, blåbær og jordbær. Giv dine børn dem med sammen med børnenes valentinskort, læg dem i gaveposen, og de har tilmed en fantastisk størrelse til at være et...
Wonka Nerds Rope Light Side Raspberry Star Wars 26 g
Tilgængelig
Hvis du er fan af Nerds Ropes, foreslår vi, at du vælger den lyse side...Altså den lyse hindbærside. Nerds Ropes med Star Wars tema og hindbærsmag er en lang stang af vingummislik dækket med blå og hvide, knasende stykker af Nerdsslik. Sving den rundt som et lyssværd, og senere kan du bide et stykke af det pikante, tyggevenlige hindbærslik og vælge den...
Pink Mint Rock Sticks 29 g
Tilgængelig
4,95 kr.
Pink Mint Rock er traditionelle bolchestænger i en blødere variant og med den verdensberømte smag af lyserød mynte. Disse myntestænger har en blødere tekstur, som gør dem lettere at spise og knuse uden at ødelægge tænderne, men vi synes, det gør dem meget bedre og lettere at spise. Ideelle til tøseaftenen, festen eller i slikposen.
Ice Cream Rock Sticks 29 g
Tilgængelig
4,95 kr.
Ice Cream Rock Sticks er bolchestænger fyldt med en skøn smag af is. De er individuelt indpakkede og perfekte om sommeren! Ca. 180mm lange.
Vidal Dino Jelly 6 Pack - 66 g Vidal Dino Jelly 6 Pack - 66 g 2
Tilgængelig
Slik

Vidal Dino Jelly

6 Pack - 66 g
14,95 kr.
Spis løs af disse glutenfri vingummier formet som dinosaurer, med en lækker smag af jordbær, dejlig tekstur og lysende farver. Med disse vingummier rejser du en million år tilbage i tiden til dinosaurernes verden. Og med den dejlige tekstur, lysende farve og den søde smag vil du aldrig igen tage tilbage igen!
Harry Potter Hogwarts House Crest Tins Jelly Beans 28 g Harry Potter Hogwarts House Crest Tins Jelly Beans 28 g 2
Tilgængelig
Gå forrest i kampen for dit kollegie på Hogwarts med disse slikbeholder til multismagsbønner! Men hvilket kollegie tilhører du? Grøn æblesmag til Slytherin, Blåbær til Ravenclaw, Solrig citron til Hufflepuff, og det Røde kirsebær til Gryffindor. Hver slikbeholder er fyldt til randen med 28 gram multismagsbønner!
Vidal Creepy Jelly 6 Pack - 66 g Vidal Creepy Jelly 6 Pack - 66 g 2
Tilgængelig
Slik

Vidal Creepy Jelly

6 Pack - 66 g
14,95 kr.
Creepy Jelly er lækre gelevingummier formet som kryb og andre insekter. De kommer i flere farver med mange forskellige smage af frugt.
Vidal Ocean Jelly 6 Pack - 66 g Vidal Ocean Jelly 6 Pack - 66 g 2
Tilgængelig
Slik

Vidal Ocean Jelly

6 Pack - 66 g
14,95 kr.
Ocean Jelly er lækre gelevingummier formet som havets fisk og væsner. Havet er Skønt! De kommer i flere farver med mange forskellige smagsvarianter. Måske kan du huske dem alle fra din egen barndom!
eFrutti Sour Fruity Fries 15.5 g eFrutti Sour Fruity Fries 15.5 g 2
Tilgængelig
7,95 kr.
Denne sure slik i pomfritstørrelse med frugtsmag kommer i en sød lille pomfritbeholder, som de kender dem fra burgerbaren! De er sure, de er frugtagtige og de er pomfritter! Det kommer i tre forskellige smagsvarianter: Citron, abrikos og hindbær.
Chupa Chups Sweet Watch 14.7 g
Tilgængelig
4,95 kr.
Dette ”bling” er sødere end et Rolex. Tag det på og spis det. Det kan du i hvert fald ikke gøre med et Rolex. Skøn underholdning til festen!
Hot Tamale Fire & Ice 141 g
Tilgængelig
24,95 kr.
Bliv optændt og køl ned igen med disse hotte tamales fire & ice! Amerikas yndlingsslik med kanel og cool mint! To forskellige smagsvarianter i hver æske! Slik som er krydret som ild og koldt som is. Begge smagsvarianter i hver æske.
Now & Later Mango 26 g
Tilgængelig
Slik

Now & Later Mango

26 g
4,95 kr.
Now & Later mango smag i en mini seks stk. pakke - hvert slikstykke er individuelt indpakket og fyldt med frugtagtig smag. Slikken starter ud hård, men bliver tyggevenlig kort efter, deraf sloganet "Hard 'N Fruity Now and Soft 'N Chewy Later".
Now & Later Mango Guava 26 g
Tilgængelig
4,95 kr.
Now & Later mango guava smag i en mini seks stk. pakke - hvert slikstykke er individuelt indpakket og fyldt med frugtagtig smag. Slikken starter ud hård, men bliver tyggevenlig kort efter, deraf sloganet "Hard 'N Fruity Now and Soft 'N Chewy Later".
Dubble Bubble Pro-Ball 12 g Dubble Bubble Pro-Ball 12 g 2
Tilgængelig
19,95 kr.
Det er det perfekte guf til sports- og tyggegummi-entusiaster. Vores Pro-Ball Sportsbolde er klar til at tilfredsstille din søde tand. Dubble Bubble Pro-Ball Sportsbolde kombinerer det bedste fra begge verdener eftersom de kombinerer basketball-, baseball-, amerikansk fodbold-, og fodbold-bolde fyldt med indpakkede stykker Dubble Bubble tyggegummi. Disse...
Mike and Ike Mega Mix Sour! 141 g Mike and Ike Mega Mix Sour! 141 g 2
Tilgængelig
24,95 kr.
Lad dine smagsløg komme op på et helt nyt niveau med disse MEGA MIX SOUR! Med hele 10 mundsammensnerpende, syrlige stykker frugtslik i en æske er der garanti for en kraftfuld chokbølge. 10 smagsvarianter: ”Sour Zappin' Apple; Sour Slammin Strawberry; Sour Screamin' Cherry; Sour Juicy Lemon; Sour Green Limeade; Sour Pucker Punch; Sour Power Pineapple; Sour...
Mike and Ike Easter Treats 141 g Mike and Ike Easter Treats 141 g 2
Tilgængelig
24,95 kr.
MIKE AND IKE serverer de sødeste forårssnacks med disse påske-smagende blandinger af tyggevenligt mærkevareslik. De er godkendte af påskeharen. Smagsvarianter omfatter: Vindrue, ananas-banan, jordbær, citron-lime og kirsebær. 
Wonka Easter Nerds Rope 26 g Wonka Easter Nerds Rope 26 g 2
Tilgængelig
14,95 kr.
Påske Nerds Rope er et strækbart slikreb overdækket af bittesmå, syrlige Nerds-slik i sæsonens farver. Bløde vingummireb dækket af bittesmå, syrlige og knasende Nerds-slik i skinnende forårsfarver! En fantastisk tilføjelse til din påskekurv.
Swizzels Drumstick Squashies Sour Cherry And Apple 145 g
Tilgængelig
Skøn at dele. Alle vil elske den tyggevenlige tekstur og fantastiske smag i disse Swizzels Drumstick Squashies med lækker smag af surt kirsebær og æble. Prøv dem allerede i dag. Posen er ideel som “hjemmeguf”, bilture eller sjove dage på tur.
Wonka Chewy Gobstopper 106 g Wonka Chewy Gobstopper 106 g 2
Tilgængelig
21,95 kr.
Tygge-Gobstopperne er en variation på den originale evigheds-Gobstopper. Ligesom originalen har Chewy Gobstoppers lag efter lag af forskellige frugtsmage, men til forskel for den originale Gobstopper, som har et skønt sød-skarpt centrum, så har tygge-Gobstopperne et tyggevenligt centrum, som rent faktisk kan tygges på! Små jawbreakere med frugtsmag, som...