Børneslik

Hos iKiosk har vi det største sortiment inden for Amerikansk og engelsk børneslik såsom spray, candyfloss, tyggegummi, slikkepinde, slik med legetøj og meget andet.

Charms Sweet and Sour Pops 17.7 g Charms Sweet and Sour Pops 17.7 g 2
  • Ny
Tilgængelig
Slik

Charms Sweet and Sour Pops

Charms
17.7 g
3,95 kr.
Sweet 'N Sour Pops fås i fem smagsvarianter! Sød jordbær med syrlig limonade, sød kirsebær med syrligt grønt æble, sød blå hindbær med syrlig vandmelon, sød ananas med syrlig grapefrugt, samt sød mange med syrlig manderin!
Fettuccine Gummi Soda 50 g Fettuccine Gummi Soda 50 g 2
  • Ny
Tilgængelig
24,95 kr.
Slikket er formet som fettuccinepasta – fladt og tyndt, men lige så blødt som en sky af slik! Den søde vingummi og det sure pulver ovenpå gør det til en perfekt kombination! Denne vingummi med sodasmag er dækket med sukker og syrligt pulver, som får den til at knase, når du tygger på den. Genlukkelig pose, som holder dem friske.
Fettuccine Gummi Cola 50 g Fettuccine Gummi Cola 50 g 2
  • Ny
Tilgængelig
24,95 kr.
Slikket er formet som fettuccinepasta – fladt og tyndt, men lige så blødt som en sky af slik! Den søde vingummi og det sure pulver ovenpå gør det til en perfekt kombination! Denne vingummi med colasmag er dækket med sukker og syrligt pulver, som får den til at knase, når du tygger på den. Genlukkelig pose, som holder dem friske.
SweeTarts Twisted Rainbow Ropes 141 g
  • Ny
Tilgængelig
Slik

SweeTarts Twisted Rainbow Ropes

Willy Wonka
141 g
29,95 kr.
Snoede og bløde regnbuereb bringer denne klassiske blanding af sødt og pikant et niveau op, og skaber herved frugtstangen fyldt af bøjelig sjov samt SweeTARTS. Hver eneste bid af SweeTARTS snoede regnbue indeholder en lækker blanding af frugter med et delikat og pikant fyld, der passer til. Nyd en blanding af frugtregnbuens lækkerhed i hver eneste bid!
Wonka Tropical Nerds Rope 26 g Wonka Tropical Nerds Rope 26 g 2
  • Ny
Tilgængelig
Slik

Wonka Tropical Nerds Rope

Willy Wonka
26 g
14,95 kr.
Et blødt slikreb indpakket med NERDS med tropisk smag. Lige så kølige og farverige som fugle fra øer langt borte. Den er sød og god at gumle på og tilmed sprød. Den er muligvis en smule lang, men det er stadigvæk rigtigt kært. Bid i det! Tyg på det! Sno det! Hiv i det! Wonka Nerds reb er en virkelig særlig type slik. Dette reb fra Nerds med smag af...
Blue Gum Nuggets 20 g Blue Gum Nuggets 20 g 2
  • Ny
Tilgængelig
Slik

Blue Gum Nuggets

20 g
9,95 kr.
Klumper af tyggegummi med smag af blå hindbær. Du har fundet guld! Disse klumper af tyggegummi med smag af blå hindbær er pakket i en lille hessianpose, er fulde af frugtsmag og brilliante at blæse gigantiske bubler med. De blå tyggegummiklumper er perfekte at komme i slikposen til festen.
Jelly Belly Lollipops 17 g Jelly Belly Lollipops 17 g 2
  • Ny
Tilgængelig
Slik

Jelly Belly Lollipops

Jelly Belly
17 g
4,95 kr.
Oplev på egen hånd de fantastiske varianter, som findes i disse Jelly Belly-slikkepinde formet som en bønne! Jelly Belly-fans vil elske smagen af disse frugtslikkepinde. Jelly Belly-slikkepindevarianterne inkluderer klassiske varianter som: “Bubble Gum, Very Cherry, Berry Blue, Green Apple, Grape samt Tangerine”.
Banoffee Pie Rock Sticks 29 g
Tilgængelig
4,95 kr.
Individuelt indpakkede bolchestænger med Banoffee-smag. De er ca. 180mm lange.
Fizzy Cola Rock Stick 29 g
Tilgængelig
4,95 kr.
Fizzy Cola Sticks er bolchestænger, som er fyldt med brusende colasmag. Individuelt indpakkede. Lækre bolchestænger med colasmag, som får mundvandet til at løbe. Disse er perfekte til sommerferien!
Paw Patrol Cotton Candy + Sticker 20 g Paw Patrol Cotton Candy + Sticker 20 g 2
Tilgængelig
9,95 kr.
Paw Patrol fans vil elske dette lækre candyfloss med jordbærsmag. Hver kop har Paw Patrol-tema og der medfølger også et klistermærke. Så hvad venter du på? Du er kun et klik fra at blive glad og fro.
Razzles Hearts 56 g Razzles Hearts 56 g 2
Tilgængelig
Slik

Razzles Hearts

56 g
14,95 kr.
Æsken med hjerterne fra Razzles indeholder retroslikket, vi kender og elsker men bare formet som hjerter. Hjerteformerne gør dette valentinsdags guf ekstra festligt, og smagsvarianterne er: Hindbær, blåbær og jordbær. Giv dine børn dem med sammen med børnenes valentinskort, læg dem i gaveposen, og de har tilmed en fantastisk størrelse til at være et...
Wonka Nerds Rope Dark Side Cherry Star Wars 26 g
Tilgængelig
14,95 kr.
Kirsebær Nerds slik rundt om en blød og tyggevenlig midte ville få enhver til at vende sig mod den mørke side. Star Wars fans og Nerds fans vil øjeblikkeligt blive forelsket i disse tyggevenlige, knasende Nerds Ropes, som ligner et lyssværd fra den mørke side. Hvert reb er individuelt indpakket, så det ligner Star Wars brandet, som helt sikkert vil...
Wonka Nerds Rope Light Side Raspberry Star Wars 26 g
Tilgængelig
14,95 kr.
Hvis du er fan af Nerds Ropes, foreslår vi, at du vælger den lyse side...Altså den lyse hindbærside. Nerds Ropes med Star Wars tema og hindbærsmag er en lang stang af vingummislik dækket med blå og hvide, knasende stykker af Nerdsslik. Sving den rundt som et lyssværd, og senere kan du bide et stykke af det pikante, tyggevenlige hindbærslik og vælge den...
Slush Puppie Squeeze 62 mL Slush Puppie Squeeze 62 mL 2
Tilgængelig
19,95 kr.
Tilfredsstil din søde tand med denne slikpresser, der giver dig en fantastisk lækker kombination af smagen af kirsebær eller blå hindbær. Bare pres til!
Pink Mint Rock Sticks 29 g
Tilgængelig
4,95 kr.
Pink Mint Rock er traditionelle bolchestænger i en blødere variant og med den verdensberømte smag af lyserød mynte. Disse myntestænger har en blødere tekstur, som gør dem lettere at spise og knuse uden at ødelægge tænderne, men vi synes, det gør dem meget bedre og lettere at spise. Ideelle til tøseaftenen, festen eller i slikposen.
Ice Cream Rock Sticks 29 g
Tilgængelig
4,95 kr.
Ice Cream Rock Sticks er bolchestænger fyldt med en skøn smag af is. De er individuelt indpakkede og perfekte om sommeren! Ca. 180mm lange.
Crazy Candy Factory Candy Floss Cups 20 g
Tilgængelig
Crazy Candy Factory Candy Floss er skønt spundet sukker med hindbær- og jordbærsmag og pakket i kopper indeholdende 20g. Perfekt til festen, men disse candyfloss-kopper kan også indgå i cocktails og drinks!
Sour Cola Roller 60 mL
Tilgængelig
Slik

Sour Cola Roller

60 mL
14,95 kr.
Den syrlige cola-rulle er flydende slik med smag af syrlig cola. Den leveres i en plastikbeholder. Hav en i tasken, skrivebordet eller i bilen, så du kan få en smule flydende, syrlig colaslik når som helst.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.