Børneslik

Hos iKiosk har vi det største sortiment inden for Amerikansk og engelsk børneslik såsom spray, candyfloss, tyggegummi, slikkepinde, slik med legetøj og meget andet.

Tilgængelig
Slik

Big Babol Blueberry

22.5 g
5,95 kr.
Forfrisk din mund med dette tyggegummi fra Big Babol med smag af blåbær. Dette tyggegummi er blødt at tygge på, og har smag af blåbær. Disse ingredienser har sammen en synergistisk effekt på at fremme mundhygiejnen. Det vil hjælpe dig med at ændre smagen af din tunge, forfriske din mund, og hjælper tilmed med at gøre dine tænder hvidere.
Tilgængelig
5,95 kr.
Forfrisk din mund med dette tyggegummi fra Big Babol med smag af jordbær og fløde. Dette tyggegummi er blødt at tygge på, og har smag af jordbær med fløde. Disse ingredienser har sammen en synergistisk effekt på at fremme mundhygiejnen. Det vil hjælpe dig med at ændre smagen af din tunge, forfriske din mund, og hjælper tilmed med at gøre dine tænder hvidere.
Tilgængelig
5,95 kr.
Forfrisk din mund med dette tyggegummi fra Big Babol med smag af tutti frutti. Dette tyggegummi er blødt at tygge på, og har smag af tutti frutti. Disse ingredienser har sammen en synergistisk effekt på at fremme mundhygiejnen. Det vil hjælpe dig med at ændre smagen af din tunge, forfriske din mund, og hjælper tilmed med at gøre dine tænder hvidere.
 2
Tilgængelig
Slik

Lemonhead Chewy Tropical

Lemonhead
142 g
24,95 kr.
Disse tyggevenlige Lemonheads indeholder dine yndlings frugtsmage i en læbebaskende slik. Hver eneste æske har klare farver, og indeholder en lækker, assorteret blanding af smagskombinationer i mundrette bidder tyggeslik. Kombinationerne inkluderer: Bær-banan, kirsebær-vandmelon, fersken-mango, pink limonade, samt jordbær--kiwi.
Tilgængelig
19,95 kr.
Opnå den der helt-tæt-på-selvtillid med Trident Splash Sugar Free tyggegummi. Den lette måde at forfriske din ånde og hjælpe med beskyttelsen af tændernes forfald. Til at begynde med er der det sprøde knas, hvorefter en overdådig væske fra centrum af tyggegummiet oversvømmer din mund med smagen af pebermynte, der får dit mundvand til at løbe. Smagen der...

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.