Bagning

Vi har alle din yndlings amerikanske kageblandinger inklusiv Betty Crocker, Duncan Hines og Pillsbury.

Betty Crocker Chocolate Fudge Brownie Mix 415 g Betty Crocker Chocolate Fudge Brownie Mix 415 g 2
Tilgængelig
Kolonial

Betty Crocker Chocolate Fudge Brownie Mix

Betty Crocker
415 g
49,95 kr.
Dette Chocolate Fudge Brownie Mix bliver forvandlet til perfekte brownies, der er sprøde på toppen og lækkert svampede på indersiden. Produceret af Betty Crocker.
Betty Crocker Chocolate Fudge Icing 400 g
Tilgængelig
Kolonial

Betty Crocker Chocolate Fudge Icing

Betty Crocker
400 g
44,95 kr.
For at opnå en perfekt kage hver gang er Betty Crockers klar-til-brug Chocolate Fudge Frosting det perfekte valg. Dette tykke og cremede fyld er perfekt mellem to chokolade bunde og som glasur på toppen. En fantastisk chokoladesmag, som hele familien vil elske
Betty Crocker Zesty Lemon Icing 400 g
Tilgængelig
Kolonial

Betty Crocker Zesty Lemon Icing

Betty Crocker
400 g
44,95 kr.
Hver beholder indeholder nok glasur, som er klar til at blive smurt ud og dække en ca. 25 centimeter stor kage (til tolv personer), eller dække op til 27 cupcakes. Opbevares på et køligt, tørt sted før åbning. Når den er åbnet, forsegles beholderen for at bevare eventuelle rester, og opbevares derefter i køleskab i op til 30 dage til brug ved fremtidige...
Betty Crocker Vanilla Buttercream Style Icing 400 g
Tilgængelig
Kolonial

Betty Crocker Vanilla Buttercream Style Icing

Betty Crocker
400 g
44,95 kr.
Lind, cremet, og fuld af smag. Denne overdådige vanilje-smørcreme-glasur er den perfekte frosting til dine Betty Crocker kager og cupcakes. Klar til at smøre ud, og hver beholder indeholder glasur nok til at dække en ca. 25 centimeter stor kage (12 personer), eller dække ca. 27 cupcakes.
Tilgængelig
Kolonial

Duncan Hines Salted Caramel Frosting

Duncan Hines
454 g
44,95 kr.
Det perfekte tilbehør til dine kager og brownies. Det smager skønt, er let at fordele, og der er nok til generøst at overtrække to kager i størrelsen 8" eller 9" , en kage i størrelsen 13" x 9", en plade med brownies eller op til 36 cup-kager. Duncan Hines cremede glasur er let at fordele og holder sig frisk i køleskabet op til 30 dage.
Tilgængelig
Kolonial

Duncan Hines Signature Red Velvet

Duncan Hines
432 g
49,95 kr.
De bedste kager starter med den bedste kagedej. Duncan Hines signaturkage, den røde velourkage er en kageblanding, der lover dig en glat og velouragtig dej, som bliver til en perfekt kage hver eneste gang. Duncan Hines Moist Deluxe Red Velvet kageblanding hjælper dig med at bage den saftigste og mest lækre kage som muligt.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.