Pineapple Lumps 165 g
Pineapple Lumps 165 g
Pineapple Lumps 165 g
Pineapple Lumps 165 g
Pineapple Lumps 165 g
Pineapple Lumps 165 g

Pineapple Lumps

165 g
Der er desværre ikke nok varer på lager
44,95 kr.

(272,42 kr. kg)

Inkl. moms

Hvem ville tilbage i 1935 have troet, at en fjoget smagskombination af ananas og chokolade ville virke så fantastisk? Kiwi-folket gjorde, og de udførte et godt stykke arbejde. Det er derfor deres Pineapple Lumps slikkepinde er naturlige skatte. Vil du mingle med mere farverige karakterer? Kast dig ud i Pascall Pineapple Lumps.

Ingredienser
sukker, invertsukker, palmefedt, glukosesirup, kakaopulver, MÆLKefaststoffer , gelatine, maltodextrin, ananaskoncentrat, curcumin (gurkemejefarve) [E100], aromaer, SOJAlecithin [E322], sorbitantristearat (SPAN 65) [E492]
Allergener (indeholder)
Mælk, Soja
Allergener (kan indeholde)
Nødder
Fri for allergi
Fri for selleri, Fri for Krebsdyr, Æggefri, Fri for fisk, Glutenfri, Fri for Lupin, Fri for bløddyr, Fri for Sennep, Peanutfri, Fri for sesamfrø, Fri for svovldioxid
Opbevaringsforskrift
Tørt og køligt
Oprindelsesland
New Zealand
Smag
Ananas
Næringsindhold pr. 100 g
Energi: 1820 KJ / 435 Kcal. Protein: 3 g. Kulhydrat: 72,5 g. -heraf sukkerarter: 64,8 g. Fedt: 14 g. -heraf mættede fedtsyrer: 13,6 g. Kostfibre: 0 g. Salt: 0,055 g.
Ny vare
Disse opsummeringsdetaljer er udelukkende skrevet som en informationsguide, og er designet med det ene formål at forbedre din indkøbsoplevelse på iKiosks hjemmeside. Til trods for, at vi har været omhyggelige i forberedelsen af dette resume og, at vi er overbevist om dets korrekthed, kan det ikke erstatte dit eget ansvar for at læse teksten på produktet før brug. Du bør være opmærksom på, at produkterne og deres ingredienser kan blive ændret. Hvis du ønsker specifik produktinformation, bør du konsultere producenten, hvis kontaktinformationer vil være at finde på pakken.
iKiosk kan derfor ikke holdes ansvarlige for eventuelle forkerte oplysninger. De steder, hvor beskrivelsen indeholder et link til en anden parts hjemmeside for yderligere information om produktet, bør du være opmærksom på, at iKiosk ikke har nogen kontrol over indholdet på den pågældende hjemmeside, og kan således ikke holdes ansvarlig for dette indhold.
Bemærk også venligst, at de viste billeder udelukkende viser et serveringsforslag til, hvordan maden kan forberedes. Intet af det serveringstilbehør, ekstradele og/eller ingredienser der er vist sammen med et produkt, følger med ved køb af pågældende produkt.
Ingen anmeldelser

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.