Australske varer

13 varer
Viser 1 - 13 af 13 produkter
 • Arnott's Tim Tam Dark
  Available
  Arnott's Tim Tam Dark
  200 g

  Lækker mørk chokoladecreme sandwichet mellem to sprøde kiks, kærligt omgivet af Arnott’s Rigtige Mørke Chokolade.

  39,95 DKK
 • Arnott's Tim Tam White Arnott's Tim Tam White
  Available
  Arnott's Tim Tam White
  165 g

  ”Den mest uimodståelige chokoladekiks”! Hver pakke indeholder 9 Tim Tams, hver kiks består af to lag kiks adskilt af en cremet fyld, der derefter er omgivet af vidunderlig hvid chokolade. Arnott’s har skabt det modsatte af deres originale Tim Tams, og det er i sandhed en hvid chokoladeelskers drømmekiks.

  39,95 DKK
 • Cadbury Chocolate Fish Cadbury Chocolate Fish
  Available
  Cadbury Chocolate Fish
  20 g

  Når vores chokolademagere hører rygter om en fisk lavet med lyserød skumfidus omgivet af fyldig mørk chokolade vil de øjeblikkelig rejse ud for at finde den. Og finde det gjorde de sgu, selvom de ikke vil fortælle hvor. Men det gør os ikke så meget, så længe vi kan nyde alt den lyserøde chokoladerige lækkerhed.

  9,95 DKK
  1 Anmeldelse(r)
 • Cadbury Jaffas
  Available
  Cadbury Jaffas
  180 g

  En af vores mest senior slikmagere er betroet med den hellige opgave at skabe denne klassiske Kiwi favorit. Cadbury Jaffas er en perfekt sfære af chokolade-appelsin Kiwi godhed, der er ideel til at rulle rundt i munden (eller ned af gangen).

  34,95 DKK
 • Cadbury Cherry Ripe Cadbury Cherry Ripe
  -50%
  Available
  Cadbury Cherry Ripe
  52 g

  Den modne, saftige kirsebær og bløde kokos begravet i tyk Old Gold mørk chokolade sikrer en unik smagsoplevelse. Cherry Ripe, Australiens ældste chokoladebar, tilbyder et overvældende og fyldigt lækkeri.

  9,98 DKK 19,95 DKK -50%
 • Nestle Violet Crumble Nestle Violet Crumble
  Available
  Nestle Violet Crumble
  50 g

  ‘It’s the way it shatters that matters’ Nestle Violet Crumble har en knasende bikageindre omgivet af to lag cremet chokolade. Lige siden den først blev lavet i 1913 har den være en af Australiens yndlings chokoladebarer.

  19,95 DKK
 • Pineapple Lumps Pineapple Lumps
  Available
  Pineapple Lumps
  140 g

  Hvem ville have troet tilbage i 1935, at en fjoget smagskombination af ananas og chokolade ville virke fantastisk? Kiwi-folket gjorde og de udførte et godt arbejde. Det er derfor deres Pineapple Lumps slikkepinde er naturlige skatte. Vil du mingle med mere farverige karakterer? Kast dig ud i Pascall Pineapple Lumps.

  34,95 DKK
 • Nestle Peppermint Crisp Nestle Peppermint Crisp
  Available
  Nestle Peppermint Crisp
  35 g

  Den kølige, friske, mynte smag i PEPPERMINT CRISP vil tage pusten fra dig. Cremet mælkechokolade omkring en sprød pebermyntefyld. 

  19,94 DKK
 • Cadbury Pinky Cadbury Pinky
  Available
  Cadbury Pinky
  40 g

  Med dets luftige skumfidushjerte og lette Cadbury mælkechokolade og karamel ydre vil du komme til at tro, at dette er, hvad skyer under en perfekt lyserød solnedgang smager af. 

  19,95 DKK
 • Cadbury Mighty Perky Nana Cadbury Mighty Perky Nana
  Available
  Cadbury Mighty Perky Nana
  45 g

  Chokoladebar med banansmag omgivet af lækker Cadbury mælkechokolade. 

  19,95 DKK
 • Wonka Fabulicious Raspberry Twister
  Available
  Wonka Fabulicious Raspberry Twister
  60 g

  Disse populære, klassiske slik leverer en blød, chewy tekstur og frugtig hindbærsmag, som du elsker. Rød i farve med en blød, chewy tekstur. 

  14,95 DKK
 • Lemon & Paeroa
  Available
  Lemon & Paeroa
  355 ml

  Du kigger på et af Kiwi-folkets klassikere. L&P er så frisk som den historiske dag tilbage i 1907, da et genialt Paeroa borger først opdagede det. Dets unikke citron-ede blanding med et drys af magi efterlader din krop og bevidsthed forfrisket. Så vær ikke genert, tag en lille tår også en ordentlig mundfuld. Hold dig frisk som den lækre smag af...

  12,95 DKK
  Læg i kurv

  +pant 1,00 DKK

Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere