Australske varer

Vi fører mange af de mest bemærkelsesværdige, velkendte og populære typer slik fra Australien. Prøvesmag Bundaberg, Cadbury, Lemon & paeroa & Tim Tams!Al din yndlingskonfekture fra Australien, samlet i en praktisk, australsk kategori.

Kirks Kole Beer 375 mL
Tilgængelig
Drikkevarer

Kirks Kole Beer

375 mL
19,95 kr.
Kirks Kole Beer er en sød, cola-agtig drik, som kun sælges i det vestlige Australien (og her!). Denne læskedrik er en sjov måde at blive forfrisket på ved enhver lejlighed. Nydes kold alene eller som tilbehør til en Bundaberg, bourbon eller whisky.
Cadbury Cherry Ripe Double Dipped 47 g
  • Nedsat pris / -25%
Tilgængelig
Chokolade

Cadbury Cherry Ripe Double Dipped

Cadbury
47 g
14,96 kr. 19,95 kr.
Nyd den store smag af kirsebær! Cherry Ripe tilbyder en overdådig og fyldig snack. De modne, saftige kirsebær og blød kokosnød overtrukket med fyldig, mørk chokolade sikrer en unik smagsoplevelse.
Cadbury Cherry Ripe Dark Ganache 47 g
  • Nedsat pris / -20%
Tilgængelig
Chokolade

Cadbury Cherry Ripe Dark Ganache

Cadbury
47 g
15,96 kr. 19,95 kr.
MODEN KIRSEBÆRJUICE og KOKOSNØD med et lag af MØRK GANACHE i en fyldig mørk chokolade fra Old Gold. Nyd den store kirsebærsmag med det forførende twist! Moden kirsebærjuice og blød kokosnød med et lag af mørk ganache på toppen, alt sammen kvalt i den fyldige mørke chokolade fra Old Gold.
Nestle Pixie Caramel Original 50 g Nestle Pixie Caramel Original 50 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Nestle Pixie Caramel Original

Nestle
50 g
19,95 kr.
Meget tyggevenligt karamelfyld overtrukket med mørk chokolade. Det er endnu en af favoritterne i New Zealand, med sit fantastiske fyld af tyggevenlig karamel indkapslet i lækker, mørk chokolade.
Allen's Chicos 190 g Allen's Chicos 190 g 2
Tilgængelig
Slik

Allen's Chicos

190 g
44,95 kr.
ALLENS CHICOS er skønne, tyggevenlige jellybabyer med chokoladesmag. De frække Allens Chicos er superlækre. Mas dem, stræk dem eller bid deres hoved af før, de får lavet ulykker. Indeholder ingen kunstige farvestoffer.
Arnott's Shapes Vegemite & Cheese 165 g
Tilgængelig
Kiks & Kager

Arnott's Shapes Vegemite & Cheese

Arnott's
165 g
39,95 kr.
Smukt saltet med smagen af vegemite men på en ostekiks. De vil helt sikkert elske disse. Forestil dig smilet på deres ansigter, når de opdager, at denne legendariske kiks er formet som Australien! Shapes er en af australiernes yndlingssnacks. Åben en æske og guml løs mens I ser kampen eller holder pause. Nyd det!
Arnott's Mint Slice 200 g Arnott's Mint Slice 200 g 2
Tilgængelig
Kiks & Kager

Arnott's Mint Slice

200 g
44,95 kr.
Lækker biks med myntecreme ovenpå og overtrukket med Arnott's ægte chokolade. Hvorfor er dit myntestykke-øjeblik så specielt? Det er fordi, at hos Arnott's bruges ægte mynteolie, og de laver deres egen, rigtige chokolade. Arnott bruger de fineste ingredienser fra hele verdenen, og blander det med naturlige mælkeprodukter fra australske farme.
Arnott's Tim Tam Slams Dark Choc & Sticky Raspberry 175 g
Tilgængelig
Lækkert blød creme med hindbærsmag og mørk chokolade mellem to knasende, originale kiks og overtrukket med Tim Tam mælkechokolade – designet til at blive fortæret. Indeni vil du opdage, at der gemmer sig en liflig midte, som fungerer perfekt. Så snup en kop af din yndlings læskedrik og BID, SIP og HÆLD DET HELE INDENBORDS.
Arnott's Tim Tam Slams Choc Hazelnut & Gooey Caramel 175 g
Tilgængelig
44,95 kr.
Lækkert blød creme med hasselnøddesmag og klistret karamel mellem to knasende, originale kiks og overtrukket med Tim Tam mælkechokolade – designet til at blive fortæret. Indeni vil du opdage, at der gemmer sig en liflig midte, som fungerer perfekt. Så snup en kop af din yndlings læskedrik og BID, SIP og HÆLD DET HELE INDENBORDS.
Cadbury Caramello Koala 15 g Cadbury Caramello Koala 15 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Cadbury Caramello Koala

Cadbury
15 g
9,95 kr.
Caramello Koala er en lækker og sjov snack, som er produceret af Australiens favouritchokolade, Cadbury Dairy Milk mælkechokolade fyldt med et flydende karamelcentrum. Australierne har nydt Caramello Koala i over tre generationer, og de har beundret hans afslappede tilgang til livet. Selvom Caramello ynder at holde sig væk fra de kulørte lamper, kan børn...
Fresh Up Apple & Orange 355 ml
Tilgængelig
Drikkevarer

Fresh Up Apple & Orange

355 ml
15,95 kr.
Intet andet udsletter tørst som den sprøde, rene smag af en iskold Fresh Up. Fresh Up har slukket tørst siden 1962. Fresh Up er en af New Zealands favoritsafter, og den er specielt populær hos kiwier, som elsker sport og naturen. Fresh Up er en sprød, forfriskende frugtjuice, hvis popularitet ikke kender nogen grænser.
Passiona 375 ml
Tilgængelig
Drikkevarer

Passiona

375 ml
14,95 kr.
Passiona er en australsk sodavand med smag af passionsfrugt, som pt. produceres af Schweppes, Australien. Den blev oprindeligt udviklet som en saft for at reducere en overforsyning af passionsfrugtkød. Denne drik blev tilsat brus for første gang i 1920, og blev dermed til den øjeblikkelige klassiker, sodavand med smag af passionsfrugt, Passiona.
Arnott's Shapes Barbecue 175 g
Tilgængelig
Kiks & Kager

Arnott's Shapes Barbecue

Arnott's
175 g
39,95 kr.
Nyd en eksplosion af barbecuesmag med disse Shapes Barbeque fra australske Arnott. Arnotts Shapes er små stykker kiksesnacks, som ikke indeholder kunstige konserveringsmidler. De er forseglede i foliepakker for at bevare deres friskhed, og de er bagt, ikke stegt. Deres sprødhed og dejlige smag vil vække din sult efter flere!
Arnott's Tim Tam Chocolate Mint 160 g Arnott's Tim Tam Chocolate Mint 160 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Arnott's Tim Tam Chocolate Mint

Arnott's
160 g
44,95 kr.
Tim Tams version af den klassiske Mint Slice! En sprød chokoladekiks med et blødt, mintagtigt, cremet indre omgivet af perfekt mørk chokolade! Ideel efter middag! En australsk eksportvare. Arnott's TimTam Dark Mint Biscuits er en lækker oplevelse. Nyd den alene eller sammen med varm chokolade for at fremhæve mintsmagen i disse sprøde kiks.
Arnott's Pizza Shapes 190 g
Tilgængelig
Kiks & Kager

Arnott's Pizza Shapes

Arnott's
190 g
39,95 kr.
Shapes er australiernes yndlings, sultstillende og saftige snack med synligt krydderi. Arnotts Shapes med pizzasmag smager fuldstændigt som rigtig pizza med sin lækre, pikante smag af tomat, ostesmagen og den sprøde kiksebund. Shapes Pizza er en ægte australsk favorit og en af de mest populære smagsvarianter fra Arnotts Shapes-sortimentet.
Cadbury Mighty Perky Nana 45 g Cadbury Mighty Perky Nana 45 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Cadbury Mighty Perky Nana

Cadbury
45 g
19,95 kr.
Chokoladebar med banansmag omgivet af lækker Cadbury mælkechokolade.
Cadbury Pinky 40 g Cadbury Pinky 40 g 2
  • Nedsat pris / -20%
Tilgængelig
Chokolade

Cadbury Pinky

Cadbury
40 g
15,96 kr. 19,95 kr.
Med dets luftige skumfidushjerte og lette Cadbury mælkechokolade samt karamelydre vil du forlediges til at tro, at dette er, hvad skyer under en perfekt, lyserød solnedgang smager af.
Nestle Peppermint Crisp 35 g Nestle Peppermint Crisp 35 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Nestle Peppermint Crisp

Nestle
35 g
19,95 kr.
1 Anmeldelser
Den kølige, friske, myntesmag i PEPPERMINT CRISP vil tage pusten fra dig. Cremet mælkechokolade rundt om et sprødt pebermyntefyld.
Pineapple Lumps 140 g Pineapple Lumps 140 g 2
Tilgængelig
Australske varer

Pineapple Lumps

140 g
44,95 kr.
Hvem ville tilbage i 1935 have troet, at en fjoget smagskombination af ananas og chokolade ville virke så fantastisk? Kiwi-folket gjorde, og de udførte et godt stykke arbejde. Det er derfor deres Pineapple Lumps slikkepinde er naturlige skatte. Vil du mingle med mere farverige karakterer? Kast dig ud i Pascall Pineapple Lumps.
Cadbury Cherry Ripe 52 g Cadbury Cherry Ripe 52 g 2
  • Nedsat pris / -25%
Tilgængelig
Chokolade

Cadbury Cherry Ripe

Cadbury
52 g
14,96 kr. 19,95 kr.
1 Anmeldelser
De modne, saftige kirsebær og bløde kokos begravet i tyk, Old Gold, mørk chokolade sikrer en unik smagsoplevelse. Cherry Ripe, Australiens ældste chokoladebar, tilbyder en overvældende og fyldig lækkerbisken
Allen's Jaffas 120 g Allen's Jaffas 120 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Allen's Jaffas

Cadbury
120 g
44,95 kr.
En af vores mest erfarne slikmagere er betroet den hellige opgave at skabe denne klassiske, kiwi favorit. Allen's Jaffas er en perfekt sfære af chokolade-appelsin og kiwiens lækkerhed, der er ideel at rulle rundt i munden (eller ned ad gangen).
Arnott's Tim Tam Double Coat 200 g Arnott's Tim Tam Double Coat 200 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Arnott's Tim Tam Double Coat

Arnott's
200 g
44,95 kr.
The Tim Tam Double Coat indeholder tre typer chokolade i en enkelt kiks, hvilket er mere end, hvad enhver chokoladeelsker kunne drømme om. ‘Den mest uimodståelige chokoladekiks!’. Hver pakke indeholder ni Tim Tams.
Arnott's Tim Tam Original 200 g Arnott's Tim Tam Original 200 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Arnott's Tim Tam Original

Arnott's
200 g
44,95 kr.
1 Anmeldelser
Cremen, der er brugt i Tim Tams er en delikat blanding af vanilje, smør og chokolade, der komplimenterer kiksen og chokoladen. Det er denne unikke creme, der adskiller Tim Tam fra andre chokoladekiks.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.