Australske varer

Vi fører mange af de mest bemærkelsesværdige, velkendte og populære typer slik fra Australien. Prøvesmag Bundaberg, Cadbury, Lemon & paeroa & Tim Tams!Al din yndlingskonfekture fra Australien, samlet i en praktisk, australsk kategori.

Aktive filtre

Arnott's Tim Tam Original Single 18 g
Tilgængelig
Kiks & Kager

Arnott's Tim Tam Original Single

Arnott's
18 g
9,95 kr.
Nyd den lækre, cremede blanding af vanilje, smør og chokolade mellem chokoladekiks i de originale Tim Tams fra Arnotts. Det er den specielle opskrift, som adskiller denne chokoladekiks fra andre mærker. 18g pakkerne er individuelt indpakkede for at holde dem friske.
Cadbury Black Forest 45 g Cadbury Black Forest 45 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Cadbury Black Forest

Cadbury
45 g
19,95 kr.
Cadburys Black Forest plade med mælkechokolade er en lækker kombination af vingummier med kirsebærsmag og stykker af småkage, som blandes sammen med Australiens yndlingsmælkechokolade. Ingen kunstige farve- eller smagsstoffer eller konserveringsmidler. Mælkechokoladehvirvel med en midte af cremet fondant.
Cadbury Cherry Ripe Double Dipped 47 g
Tilgængelig
Chokolade

Cadbury Cherry Ripe Double Dipped

Cadbury
47 g
19,95 kr.
Nyd den store smag af kirsebær! Cherry Ripe tilbyder en overdådig og fyldig snack. De modne, saftige kirsebær og blød kokosnød overtrukket med fyldig, mørk chokolade sikrer en unik smagsoplevelse.
Cadbury Cherry Ripe Dark Ganache 47 g
Tilgængelig
Chokolade

Cadbury Cherry Ripe Dark Ganache

Cadbury
47 g
19,95 kr.
MODEN KIRSEBÆRJUICE og KOKOSNØD med et lag af MØRK GANACHE i en fyldig mørk chokolade fra Old Gold. Nyd den store kirsebærsmag med det forførende twist! Moden kirsebærjuice og blød kokosnød med et lag af mørk ganache på toppen, alt sammen kvalt i den fyldige mørke chokolade fra Old Gold.
Cadbury Dream 50 g Cadbury Dream 50 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Cadbury Dream

Cadbury
50 g
19,95 kr.
Den bløde og luksuriøse hvide chokolade i Cadburys Dream findes højt oppe i de hvide chokoladealper. For at samle det, må vores chocolatier klatre til de højeste tinder med pakker og skovle og så snowboarde ned igen. Måske er det på grund af alt hyggen og grineriet, som de oplever på vejen, at chokoladen får det lille ekstra splash af glæde.
Allen's Chicos 190 g Allen's Chicos 190 g 2
Tilgængelig
Slik

Allen's Chicos

190 g
44,95 kr.
ALLENS CHICOS er skønne, tyggevenlige jellybabyer med chokoladesmag. De frække Allens Chicos er superlækre. Mas dem, stræk dem eller bid deres hoved af før, de får lavet ulykker. Indeholder ingen kunstige farvestoffer.
Arnott's Tim Tam Slams Dark Choc & Sticky Raspberry 175 g
Tilgængelig
Lækkert blød creme med hindbærsmag og mørk chokolade mellem to knasende, originale kiks og overtrukket med Tim Tam mælkechokolade – designet til at blive fortæret. Indeni vil du opdage, at der gemmer sig en liflig midte, som fungerer perfekt. Så snup en kop af din yndlings læskedrik og BID, SIP og HÆLD DET HELE INDENBORDS.
Arnott's Tim Tam Slams Choc Hazelnut & Gooey Caramel 175 g
Tilgængelig
44,95 kr.
Lækkert blød creme med hasselnøddesmag og klistret karamel mellem to knasende, originale kiks og overtrukket med Tim Tam mælkechokolade – designet til at blive fortæret. Indeni vil du opdage, at der gemmer sig en liflig midte, som fungerer perfekt. Så snup en kop af din yndlings læskedrik og BID, SIP og HÆLD DET HELE INDENBORDS.
Cadbury Caramello Koala 15 g Cadbury Caramello Koala 15 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Cadbury Caramello Koala

Cadbury
15 g
9,95 kr.
Caramello Koala er en lækker og sjov snack, som er produceret af Australiens favouritchokolade, Cadbury Dairy Milk mælkechokolade fyldt med et flydende karamelcentrum. Australierne har nydt Caramello Koala i over tre generationer, og de har beundret hans afslappede tilgang til livet. Selvom Caramello ynder at holde sig væk fra de kulørte lamper, kan børn...
Fresh Up Apple & Orange 355 ml
Tilgængelig
Drikkevarer

Fresh Up Apple & Orange

355 ml
15,95 kr.
Intet andet udsletter tørst som den sprøde, rene smag af en iskold Fresh Up. Fresh Up har slukket tørst siden 1962. Fresh Up er en af New Zealands favoritsafter, og den er specielt populær hos kiwier, som elsker sport og naturen. Fresh Up er en sprød, forfriskende frugtjuice, hvis popularitet ikke kender nogen grænser.
Cadbury Strawberry Freddo 15 g Cadbury Strawberry Freddo 15 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Cadbury Strawberry Freddo

Cadbury
15 g
9,95 kr.
Freddo blev skabt for over 80 år siden, og er stadigvæk en af de mest populære børnechokolader i Australien. Cadbury Dairy mælkechokolade med et blødt jordbærcentrum. Spis noget Cadbury Dairy mælkechokolade fyldt med jordbær, og din mund vil eksplodere af den søde smag. Disse lækre chokolader i snack-størrelse er skønne at dele med familie og venner.
Arnott's Tim Tam Chocolate Mint 160 g Arnott's Tim Tam Chocolate Mint 160 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Arnott's Tim Tam Chocolate Mint

Arnott's
160 g
44,95 kr.
Tim Tams version af den klassiske Mint Slice! En sprød chokoladekiks med et blødt, mintagtigt, cremet indre omgivet af perfekt mørk chokolade! Ideel efter middag! En australsk eksportvare. Arnott's TimTam Dark Mint Biscuits er en lækker oplevelse. Nyd den alene eller sammen med varm chokolade for at fremhæve mintsmagen i disse sprøde kiks.
Lemon & Paeroa 355 ml
Tilgængelig
Drikkevarer

Lemon & Paeroa

355 ml
13,95 kr.
Du kigger på et af Kiwi-folkets klassikere. L&P er så frisk som den historiske dag tilbage i 1907, da en genial Paeroaborger først opdagede det. Dets unikke citronblanding med et drys af magi efterlader din krop og bevidsthed forfrisket. Så vær ikke genert, tag en lille tår og så en ordentlig mundfuld. Hold dig frisk som den lækre smag af L & P....
Cadbury Pinky 40 g Cadbury Pinky 40 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Cadbury Pinky

Cadbury
40 g
19,95 kr.
Med dets luftige skumfidushjerte og lette Cadbury mælkechokolade samt karamelydre vil du forlediges til at tro, at dette er, hvad skyer under en perfekt, lyserød solnedgang smager af.
Nestle Peppermint Crisp 35 g Nestle Peppermint Crisp 35 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Nestle Peppermint Crisp

Nestle
35 g
19,95 kr.
1 Anmeldelser
Den kølige, friske, myntesmag i PEPPERMINT CRISP vil tage pusten fra dig. Cremet mælkechokolade rundt om et sprødt pebermyntefyld.
Cadbury Cherry Ripe 52 g Cadbury Cherry Ripe 52 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Cadbury Cherry Ripe

Cadbury
52 g
19,95 kr.
1 Anmeldelser
De modne, saftige kirsebær og bløde kokos begravet i tyk, Old Gold, mørk chokolade sikrer en unik smagsoplevelse. Cherry Ripe, Australiens ældste chokoladebar, tilbyder en overvældende og fyldig lækkerbisken
Allen's Jaffas 120 g Allen's Jaffas 120 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Allen's Jaffas

Cadbury
120 g
44,95 kr.
En af vores mest erfarne slikmagere er betroet den hellige opgave at skabe denne klassiske, kiwi favorit. Allen's Jaffas er en perfekt sfære af chokolade-appelsin og kiwiens lækkerhed, der er ideel at rulle rundt i munden (eller ned ad gangen).
Arnott's Tim Tam Double Coat 200 g Arnott's Tim Tam Double Coat 200 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Arnott's Tim Tam Double Coat

Arnott's
200 g
44,95 kr.
The Tim Tam Double Coat indeholder tre typer chokolade i en enkelt kiks, hvilket er mere end, hvad enhver chokoladeelsker kunne drømme om. ‘Den mest uimodståelige chokoladekiks!’. Hver pakke indeholder ni Tim Tams.
Arnott's Tim Tam Original 200 g Arnott's Tim Tam Original 200 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Arnott's Tim Tam Original

Arnott's
200 g
44,95 kr.
1 Anmeldelser
Cremen, der er brugt i Tim Tams er en delikat blanding af vanilje, smør og chokolade, der komplimenterer kiksen og chokoladen. Det er denne unikke creme, der adskiller Tim Tam fra andre chokoladekiks.
Arnott's Tim Tam White 165 g Arnott's Tim Tam White 165 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Arnott's Tim Tam White

Arnott's
165 g
44,95 kr.
Den mest uimodståelige chokoladekiks! Hver pakke indeholder ni Tim Tams, og hver kiks består af to lag adskilt af et cremet fyld, der derefter er omgivet af vidunderlig, hvid chokolade. Arnotts har skabt det modsatte af deres originale Tim Tams, og det er i sandhed en hvid chokoladeelskers drømmekiks.
Arnott's Tim Tam Dark 200 g Arnott's Tim Tam Dark 200 g 2
Tilgængelig
Chokolade

Arnott's Tim Tam Dark

Arnott's
200 g
44,95 kr.
Lækker, mørk chokoladecreme mellem to sprøde kiks, kærligt omgivet af Arnotts rigtige, mørke chokolade

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.