Australske chokolade

6 varer
Viser 1 - 6 af 6 produkter
 • Arnott's Tim Tam White 165 g Arnott's Tim Tam White 165 g
  Available
  Arnott's Tim Tam White
  165 g

  ”Den mest uimodståelige chokoladekiks”! Hver pakke indeholder 9 Tim Tams, hver kiks består af to lag kiks adskilt af en cremet fyld, der derefter er omgivet af vidunderlig hvid chokolade. Arnott’s har skabt det modsatte af deres originale Tim Tams, og det er i sandhed en hvid chokoladeelskers drømmekiks.

  44,95 DKK
 • Nestle Violet Crumble 50 g Nestle Violet Crumble 50 g
  Available
  Nestle Violet Crumble
  50 g

  ‘It’s the way it shatters that matters’ Nestle Violet Crumble har en knasende bikageindre omgivet af to lag cremet chokolade. Lige siden den først blev lavet i 1913 har den være en af Australiens yndlings chokoladebarer.

  19,95 DKK
 • Pineapple Lumps 165 g Pineapple Lumps 165 g
  Available
  Pineapple Lumps
  165 g

  Hvem ville have troet tilbage i 1935, at en fjoget smagskombination af ananas og chokolade ville virke fantastisk? Kiwi-folket gjorde og de udførte et godt arbejde. Det er derfor deres Pineapple Lumps slikkepinde er naturlige skatte. Vil du mingle med mere farverige karakterer? Kast dig ud i Pascall Pineapple Lumps.

  44,95 DKK
 • Nestle Peppermint Crisp 35 g Nestle Peppermint Crisp 35 g
  Available
  Nestle Peppermint Crisp
  35 g

  Den kølige, friske, mynte smag i PEPPERMINT CRISP vil tage pusten fra dig. Cremet mælkechokolade omkring en sprød pebermyntefyld. 

  19,94 DKK
 • Arnott's Tim Tam Chocolate Mint 160 g
  Available
  Arnott's Tim Tam Chocolate Mint
  160 g

  Tim Tams version af den klassiske Mint Slice! En sprød chokoladekiks med en blød, mintet, cremet indre omgivet af perfekt mørk chokolade! Ideel efter middag! En australsk eksport, Arnott's TimTam Dark Mint Biscuits er en lækker fornøjelse. Nyd den alene eller parret med varm chokolade for at fremhæve disse sprøde kiks’ mintsmag. 

  44,95 DKK
Acceptér

iKiosk.dk bruger cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Læs mere