Almindelig kiks

Arnott's Shapes Vegemite & Cheese 165 g
Tilgængelig
Kiks & Kager

Arnott's Shapes Vegemite & Cheese

Arnott's
165 g
39,95 kr.
Smukt saltet med smagen af vegemite men på en ostekiks. De vil helt sikkert elske disse. Forestil dig smilet på deres ansigter, når de opdager, at denne legendariske kiks er formet som Australien! Shapes er en af australiernes yndlingssnacks. Åben en æske og guml løs mens I ser kampen eller holder pause. Nyd det!
7 Days Bake Rolls Tomato Olive 160 g
Tilgængelig
Kiks & Kager

7 Days Bake Rolls Tomato Olive

7Days
160 g
19,95 kr.
Tyndt skårne, dobbeltbagte brødchips med ekstra knas og krydret med urter og andre krydderier for at opnå en unik smag! 7DAYS Bake Rolls er dobbeltbagte – IKKE stegt- brødchips. De er tyndt skårne, super knasende og fulde af tomat oliven smag. 7DAYS Bake Rolls er en skøn snack for dem, som elsker krydrede snacks.
7 Days Bake Rolls Garlic 160 g
Tilgængelig
Kiks & Kager

7 Days Bake Rolls Garlic

7Days
160 g
19,95 kr.
Tyndt skårne, dobbeltbagte brødchips med ekstra knas og krydret med urter og andre krydderier for at opnå en unik smag! 7DAYS Bake Rolls er dobbeltbagte – IKKE stegt- brødchips. De er tyndt skårne, super knasende og fulde af smag, krydret med hvidløg og andre krydderier. 7DAYS Bake Rolls er en skøn snack for dem, som elsker krydrede snacks.
7 Days Bake Rolls Pizza 160 g
Tilgængelig
Kiks & Kager

7 Days Bake Rolls Pizza

7Days
160 g
19,95 kr.
Tyndt skårne, dobbeltbagte brødchips med ekstra knas og krydret med urter og andre krydderier for at opnå en unik smag! 7DAYS Bake Rolls er dobbeltbagte – IKKE stegt- brødchips. De er tyndt skårne, super knasende og fulde af pizza smag. 7DAYS Bake Rolls er en skøn snack for dem, som elsker krydrede snacks.
Combos Seven Layer Dip Baked Tortilla 178.6 g
Tilgængelig
Kiks & Kager

Combos Seven Layer Dip Baked Tortilla

Combos
178.6 g
34,95 kr.
Combos 7 Layer Dip Tortilla Baked Snacks er lækkerhed fyldt med fantastisk knasende, ovnbagte tortillaskaller lavet af stenmalet majsmel og fyldt med fiesta-fyld fuld af smag. De er lige så gode som dippen til festen men bare uden besværlighederne.
Combos Honey Sriracha Pretzel 178.6 g
Tilgængelig
Kiks & Kager

Combos Honey Sriracha Pretzel

Combos
178.6 g
34,95 kr.
Så er det tid til at feste med disse Honey Sriracha Pretzel Baked snacks fra COMBOS! Denne pose med 178g knasende, sprøde saltkringler fyldt med smagen af sriracha honning indeholder nok dejlig smag til at dele med vennerne. Hvis du er ved at forberede en fest eller en eventur med vennerne, så snup en af disse poser, så du kan dele med vennerne.
Flipz White Fudge 90 g Flipz White Fudge 90 g 2
Tilgængelig
Kiks & Kager

Flipz White Fudge

Flipz
90 g
24,95 kr.
Sulten kan melde sin ankomst når som helst, så du må hellere sikre dig, at du altid har Flipz inde for rækkevidde! Flipz er den mest flippede og fantastiske snack nogensinde! Det er fordi, de kombinerer de sprøde saltkringler med et overtræk med smag af blød, hvid fudge, som gør det til en fantastisk snack, du kan nyde når som helst. Når som helst er det...
Nabisco Fig Newtons 56 g Nabisco Fig Newtons 56 g 2
Tilgængelig
Kiks & Kager

Nabisco Fig Newtons

56 g
14,95 kr.
Vær ægte og lækker med Newtons småkager, som er produceret af fuldkorn og ægte frugt. Disse klassiske figenkager, der er gode at tygge på, er blevet nydt af millioner af mennesker gennem et århundrede. Saftig, gylden kage, som omgiver et lækkert frugtfyld, som er lavet af de fineste, fyldige figner.
Arnott's Shapes Barbecue 175 g
Tilgængelig
Kiks & Kager

Arnott's Shapes Barbecue

Arnott's
175 g
39,95 kr.
Nyd en eksplosion af barbecuesmag med disse Shapes Barbeque fra australske Arnott. Arnotts Shapes er små stykker kiksesnacks, som ikke indeholder kunstige konserveringsmidler. De er forseglede i foliepakker for at bevare deres friskhed, og de er bagt, ikke stegt. Deres sprødhed og dejlige smag vil vække din sult efter flere!
Arnott's Pizza Shapes 190 g
Tilgængelig
Kiks & Kager

Arnott's Pizza Shapes

Arnott's
190 g
39,95 kr.
Shapes er australiernes yndlings, sultstillende og saftige snack med synligt krydderi. Arnotts Shapes med pizzasmag smager fuldstændigt som rigtig pizza med sin lækre, pikante smag af tomat, ostesmagen og den sprøde kiksebund. Shapes Pizza er en ægte australsk favorit og en af de mest populære smagsvarianter fra Arnotts Shapes-sortimentet.
Combos Buffalo Blue Cheese Pretzel 178 g Combos Buffalo Blue Cheese Pretzel 178 g 2
Tilgængelig
Kiks & Kager

Combos Buffalo Blue Cheese Pretzel

Combos
178 g
34,95 kr.
Den umiskendelige smag af blå, buffaloost bagt direkte ind i en saltkringle ved brug af RIGTIG ost! Combos har gjort det igen med denne smag - den er fyldig, osteagtig og lækker! Grib en pose allerede i dag!
Tunnock's Caramel Wafer Biscuits 4 x 30 g Tunnock's Caramel Wafer Biscuits 4 x 30 g 2
Tilgængelig
Kiks & Kager

Tunnock's Caramel Wafer Biscuits

Tunnocks
4 x 30 g
19,95 kr.
Tunnock Karamel er en fem-lags vaffel med karamel overtrukket med chokolade. Rigtig mælkechokolade med karamel og vaffelkiks. Egnet for vegetarer.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.