Almindelig kiks

 2
Tilgængelig
Kiks & Kager

Flipz White Fudge

Flipz
90 g
24,95 kr.
Sulten kan melde sin ankomst når som helst, så du må hellere sikre dig, at du altid har Flipz inde for rækkevidde! Flipz er den mest flippede og fantastiske snack nogensinde! Det er fordi, de kombinerer de sprøde saltkringler med et overtræk med smag af blød, hvid fudge, som gør det til en fantastisk snack, du kan nyde når som helst. Når som helst er det...
Goldfish Xplosive Pizza 187 g
Tilgængelig
Kiks & Kager

Goldfish Cheesy Pizza

GoldFish
187 g
39,95 kr.
Disse lækre Goldfish Explosive Pizza Snack Crackers er lækre snacks til på farten. De er lavet med naturlige ingredienser uden kunstige konserveringsmidler. Goldfish, der er lavet med rigtig ost, har en smag af cheddar, som børn elsker.
Cheez-It Hot & Spicy Tabasco 85 g
Tilgængelig
Kiks & Kager

Cheez-It Hot & Spicy Tabasco

Cheez-It
85 g
19,95 kr.
Lavet (som altid) med rigtig ost får Cheez-It et krydret spark takket være alles yndlings, amerikanske hot sauce, tabasco! Saltet, sydende og simpelthen lækker! Disse bagte kiks er perfekte i madpakken, som en underholdende snack eller til at dele med venner og familie. amerikansk mad-fans i alle aldre vil elske dem!
Tunnock's Caramel Wafer Biscuits 4 x 30 g Tunnock's Caramel Wafer Biscuits 4 x 30 g 2
Tilgængelig
Kiks & Kager

Tunnock's Caramel Wafer Biscuits

Tunnocks
4 x 30 g
19,95 kr.
Tunnock Karamel er en fem-lags vaffel med karamel overtrukket med chokolade. Rigtig mælkechokolade med karamel og vaffelkiks. Egnet for vegetarer.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.