Almindelig Kager

De mest populære af alle de amerikanske kager er den populære snackkage udvalg, der findes i supermarkeder over hele USA. Disse bløde og herlige kager er typisk fyldt med forskellige cremesmag og omgivet af en rig og cremet glasur. Dog er det ikke altid tilfældet. Prøv en amerikansk snackkage i dag, og lad os se, hvad du tænker. Vi har den verdensberømte Hostess udvalg herunder Twinkies, Ding Dongs, Ho Hos og Zingers såvel som USA's yndlings Mrs Freshley’s udvalg inklusiv Dreamies, Snow balls, Cupcakes og mange flere. 

Hostess Golden Cupcakes 45 g Hostess Golden Cupcakes 45 g 2
Tilgængelig
Kiks & Kager

Hostess Golden Cupcakes

Hostess
45 g
9,95 kr.
Disse cup cakes kan man altid tage med på farten i sin egen lille indpakning. De er dejlige svampede cup cakes med en dejlig cremet midte og dækket af glasur af lækker chokolade og fudge. En perfekt snack til de lange dage!
Hostess Twinkies Mint Chocolate 38.5 g
Tilgængelig
Kiks & Kager

Hostess Twinkies Mint Chocolate

Hostess
38.5 g
9,95 kr.
Tag denne lille kage med på farten og oplev den fantastiske smag af chokolade og med cremet grøn pebermynteglasur i midten.  En snack, der er perfekt til ferien!
Hostess Suzy Q's 74 g Hostess Suzy Q's 74 g 2
Tilgængelig
Kiks & Kager

Hostess Suzy Q's

Hostess
74 g
14,95 kr.
En dejlig snackkage med en dejlig cremet midte, der er pakket til at du altid kan tage den med på farten! Snackkagen er ny og forbedret med 50% mere creme i midten og hele 50% mere kage! Alt det gode findes i denne snackkage med smag af chokolade, creme, kage, og mere chokolade!
Hostess Cinnamon Roll 113 g Hostess Cinnamon Roll 113 g 2
Tilgængelig
Kiks & Kager

Hostess Cinnamon Roll

Hostess
113 g
24,95 kr.
Lækre og velsmagende kanelsnegle med et dejligt lag hvid glasur. Så kan det kun blive en god dag! En snegl på vejen er tegn på regn i Spanien, men her betyder det en dejlig kage med kanel og et godt lag sødt glasur på toppen, lige til at tage med på farten!
Hostess Peanut Butter HoHos 31 g Hostess Peanut Butter HoHos 31 g 2
Tilgængelig
Kiks & Kager

Hostess Peanut Butter HoHos

Hostess
31 g
9,95 kr.
Hostess New Peanut Butter HoHo, en svampet chokoladekage med et cremet lag af jordnøddesmør, rullet og omgivet af chokoladekaramel.
Hostess White Fudge Ding Dongs 36 g Hostess White Fudge Ding Dongs 36 g 2
Tilgængelig
Kiks & Kager

Hostess White Fudge Ding Dongs

Hostess
36 g
9,95 kr.
White Fudge Ding Dongs er en vidunderlig nyfortolkning af en gammel favorit! Du ved, du elsker Ding Dongs, hvis lyden af dørklokken får dig til at savle. Og hvis det sker, så vid, at du ikke er alene. Ding Dong er kongen over alle kager. Og i dette majestætiske land af snacks, er det Ding Dong, som enevældigt regerer over de mange, loyale undersåtter.
Hostess Zinger Raspberry 38 g Hostess Zinger Raspberry 38 g 2
Tilgængelig
Kiks & Kager

Hostess Zinger Raspberry

Hostess
38 g
9,95 kr.
1 Anmeldelser
Disse lækre, frugtagtige, svampede kagetern er fulde af blød cremefyld og dækket til med en tyk, sød glasur. Nyd Devils Food med hindbær
Tunnock's Tea Cakes 6 x 24 g Tunnock's Tea Cakes 6 x 24 g 2
Tilgængelig
Kiks & Kager

Tunnock's Tea Cakes

Tunnocks
6 x 24 g
24,95 kr.
2 Anmeldelser
Skotsk delvis håndlavede flødeboller med blød kiksebund, overtrukket med lys mælkechokolade. Blød skumfidus på et kikseunderlag helt overtrukket med rigtig mælkechokolade. Tea cakes. En lækker kiksebund med en skumfidus ovenpå og dækket med rigtig mælkechokolade. Blød skumfidus på en kiksebund fuldstændig dækket med rigtig mælkechokolade. Teakage 24 g.
Mrs. Freshley's Chocolate Cupcakes 113 g
Tilgængelig
Kiks & Kager

Mrs. Freshley's Chocolate Cupcakes

Mrs. Freshley's
113 g
19,95 kr.
Disse chokoladecupcakes kommer i dobbelte pakker, da du med sikkerhed vil ønske endnu en, når du først har fået en! De består af lækker, blød chokolade sandkage med en sød creme indre. Perfekt som snack på farten. De er indpakket i pakker med to, så de passer godt i madpakken.
Mrs. Freshley's Raspberry Dreamies 113 g
Tilgængelig
Kiks & Kager

Mrs. Freshley's Raspberry Dreamies

Mrs. Freshley's
113 g
19,95 kr.
Disse lækre cremefyldte kager er perfekte som på-farten-snacks. Ikke ulig Hostess Twinkies, vil den søde kages ydre og lækre cremefyld tilfredsstille din søde tand med dens kombination af blød, fugtig kage og glatte, klæbrige fyld. Den skarpe og frække hindbærsmag er en, du ikke ønsker at gå glip af. 
Mrs. Freshley's Snowballs 120 g Mrs. Freshley's Snowballs 120 g 2
Tilgængelig
Kiks & Kager

Mrs. Freshley's Snowballs

Mrs. Freshley's
120 g
19,95 kr.
1 Anmeldelser
Mrs. Freshleys Snowballs indeholder Devil's food kage med et cremet fyld og pink skumfidusovertræk toppet med kokosflager. Hver pakke indeholder to snebolde.
Hostess Zingers Devil's Food Cake 36 g Hostess Zingers Devil's Food Cake 36 g 2
Tilgængelig
Kiks & Kager

Hostess Zingers Devil's Food Cake

Hostess
36 g
9,95 kr.
Med et navn som Zingers, kan du blive overrasket over, at de faktiske er ret søde. Lær deres svampede kager, cremefyld og tykke glasurlag at kende.
Hostess Ho Hos 28 g Hostess Ho Hos 28 g 2
Tilgængelig
Kiks & Kager

Hostess Ho Hos

Hostess
28 g
9,95 kr.
Ho Hos er så søde, vi blev nødt til at navngive dem to gange. Fakta: De er flade på undersiden, så de ikke ruller væk. Og fakta: Du tænker, du vil gøre hvad som helst for at få fingre i disse cremefyldte, chokoladerullede kager.
Hostess Ding Dongs 36 g Hostess Ding Dongs 36 g 2
Tilgængelig
Kiks & Kager

Hostess Ding Dongs

Hostess
36 g
9,95 kr.
Du ved, du elsker Ding Dongs, hvis lyden af en dørklokke får dig til at savle. Og hvis det er tilfældet, er du ikke alene. For Ding Dong er kongen af alle kager. Og i det kongelige snackland, hersker Ding Dong over mange loyale borgere.
Hostess Twinkies Chocodile 54 g Hostess Twinkies Chocodile 54 g 2
Tilgængelig
Kiks & Kager

Hostess Twinkies Chocodile

Hostess
54 g
9,95 kr.
Twinkie og al dens cremede, kageagtige, gyldne herlighed har ikke brug for en introduktion, da denne cremede, kageagtige, gyldne herlighed har fortryllet masserne i generationer. Én sød bid ad gangen.
Hostess Chocolate CupCakes 45 g Hostess Chocolate CupCakes 45 g 2
Tilgængelig
Kiks & Kager

Hostess Chocolate CupCakes

Hostess
45 g
9,95 kr.
Du kender til glasurets signaturkruseduller, den dekadente frosting og den creme-fyldte kerne. Men hvad du måske ikke ved er, at du lige nu savler over den mest solgte snack-kage siden tidernes morgen.

For at give dig den bedste oplevelse hos iKiosk bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.